Karl-Erik Taukar Foto: Stanislav Moshkov
Tele
18. jaanuar 2018, 16:10

TV3 VIDEO | „Eesti otsib superstaari“ saatejuht Karl-Erik Taukar: laulja suurim trump on jääda iseendaks

Peagi stardib "Eesti otsib superstaari" 7. hooaeg, mida juhib karismaatiline Karl-Erik Taukar. Noormees andis veel enne kollase kaardi voorusid potentsiaalsetele superstaaridele soovitusi, öeldes, et kõige tähtsam on katsetel jääda iseendaks.

"Kõige suurem trump, mis ühel lauljal on, on see, et teda on üks ja ma arvan, et üks asi, mida tasub vältida, on tulla saatesse kedagi imteerima või matkima. Ma arvan, et see sihile ei vii ja selle taktika hammustavad kohtunikud üsna pea läbi!" sõnas ta. 

Uute kohtunikeriviga, ehk Inese, Koit Toome ja Mihkel Rauaga Taukar veel väga kokku puutunud ei olegi, kuid esmamuljest tundub talle, et selle pundi fluidum on mõnus ja hea. 

"Kindlasti on ka omavahelisi sparringu (sõbraliku argumenteerimise - toim.) momente. Mul on väga hea meel, et selline punt on kokku tulnud kohtunikepaneeli taha."

Kuna sel aastal on eelvoorusid lausa mitu, on Taukari arvates selle eeliseks see, et ühe laulja kohta on rohkem aega. 

Sel hooajal said saatesse potentsiaalse superstaari registreerida ka sõbrad. Taukari sõnul on eelvoorudes selliseid inimesi tõepoolest olnud, kes iseennast saatesse kirja ei pannud.

"Eelvoorudes on neid lauljaid olnud ja 95% nendest on olnud tõepoolest head lauljad, kellele sõbrad ei ole mitte keeranud käru, vaid teinud suure teene. See on troe. On olnud ka huumorivaldkonda kuuluvaid sõprade poolt kohale toodud laulumehi- ja naisi. Aga neid on olnud vähe ja nad on olnud väga meelelahutuslikud!" naeris mees.