Serena WillilamsFoto: ANDREW KELLY
Inimesed
17. jaanuar 2018, 15:39

Serena Williams oleks sünnituse järel äärepealt surnud (4)

Serena Williams tunnistab Vogue'i veebruarinumbri kaaneloos, et tütar Alexis Olympia sünni järel tabasid teda hirmuäratavad tüsistused, kuid kõik need katsumused on teda üksnes tugevamaks teinud.
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Juba tütre ilmaletulek oli ärevusttekitav - tuhude ajal nõrgenes beebi südame töö ning Serenale tehti erakorraline keisrilõige. 

Tennisekuulsuse kopsudest leiti pärast sünnitust väikesed trombid. Kopsuemboolia tekitas nii hirmsaid köhahoogusid, et Serena keisrilõike arm läks uuesti lahti. 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Järjekordne hoop saabus, kui arstid avastasid vastsel emal suure verevalumi ning ta pidi kuus nädalat voodis veetma. 

Serenale on hindamatuks abiks olnud tema ema Oracene. Spordiäss tunnistab, et esimesed kuud lapsega on vahel olnud ränkrasked.

"Vahel vajun lössi ja mõtlen: appi, ma ei suuda enam. Samasugune negatiivne hoiak on mul vahel tenniseplatsil. Ju ma siis olengi selline. Nõrkusehetkedest ei räägi keegi - survest, mida sa tunned, hirmsast enesepõlgusest, kui kuuled last nutmas. Olen loendamatuid kordi murdunud. Või ajab lapse nutt mind vihaseks, viha omakorda teeb kurvaks ja siis tekib süütunne: mida ma ometi kurvastan, kui mul on imearmas laps? Need tunded on hullumeelsed!"