Foto: Instagram/ Enrique Iglesias
Inimesed
16. jaanuar 2018, 22:03

OH, KUI ARMAS! Kaksikute vanemateks saanud Enrique Iglesias ja Anna Kurnikova jagasid esmakordselt beebidest pilte (7)

Hurmur Enrique Iglesias ja tema võluv tennisekuulsusest naine Anna Kurnikova said detsembris kaksikute vanemateks. Nüüd jagasid värsked lapsevanemad esmakordselt sotsiaalmeedias oma beebidest pilte. 

Mõlemad vanemad poseerisid piltidel ühe kaksikuga ning panid piltidele pealkirjaks “Minu päikesekiir”. Kaksikute nimedeks said Nicholas ja Lucy. 

 

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Milline kaksik millise lapsevanemaga pildil poseerib, ei ole teada. Ürita ära arvata, kumb on kumb!

 

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Kurnikova ja Iglesiase lapsevanemateks saamine tuli avalikkusele suure üllatusena. Maailmakuulsal paaril õnnestus Anna rasedust lõpuni varjata. 

Anna ja Enrique on koos olnud 16 aastat. Selle aja sisse on mahtunud palju kuuldusi lahkuminekust, kuid nagu näha, õitseb armupaari õnn nagu ei iial varem. Teineteisest keelduvad nad tavaliselt intervjuudes rääkimast.

Kuus aastat tagasi kinnitas Kurnikova ajakirjale Women's Health, et pisipere on neil plaanis küll. „Tahan raudselt lapsi, kas siis enese omi või adopteerituid. Mulle meeldib inimeste eest hoolitseda.“ Kuid seadusliku abielu sõlmimine pole endisele Vene tennisemängijale oluline. „Abiellumine pole minu jaoks tähtis. Olen õnnelikus suhtes – muu mulle ei loe. Ma usun pühendumisse. Usun avatusse ja teineteise usaldamisse ja täielikku austamisse.“

Iglesias väitis juba kümne aasta taguses intervjuus, et Annast saaks täiuslik ema – „oleme me siis koos või mitte“.