SealFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. jaanuar 2018, 17:23

JÄRJEKORDNE AHISTAMISSKANDAAL: Seali süüdistatakse käperdamises (7)

Laulja ja näitleja Seal on kaela saanud kriminaaluurimise, kuna teda süüdistatakse seksuaalses ahistamises. Mees eitab kõiki süüdistusi. 

Näitlejanna Tracey Birdsall (54) väidab, et Seal, kellega ta lihtsalt sõbrad ja naabrid oli, surus end naisele peale ja üritas teda vägisi suudelda, kui too mehe kodu külastas. 

Naine väidab, et Seal kommenteeris tema paljastavad riietust ning hakkas tema rindu katsuma, olenemata sellest, et naine palus tal lõpetada. 

Seal (54) kutsus seejärel naise enda kõrvale istuma, kust ta taas teda katsuma hakkas. Birdsall ütles TMZ-le, et pärast juhtunut lahkus ta Seal’i kodust ja ei ole temaga seejärel kontaktis olnud. 

Võimude sõnul algatati laulja kohta kriminaalmenetlus laupäeval. Irooniliselt, Birdsall ütles TMZ-le, et ta otsustas asjale ametliku käigu anda siis, kui nägi, et Seal postitas sotsiaalmeediasse video, milles innustab seksuaalselt ärakasutatuid oma kogemustest rääkima. 

Seali esindaja kommenteeris, et Seal eitab tema vastu tõstatatud süüdistusi ning et mees kavatseb end jõuliselt nende valesüüdistuste vastu kaitsta.