Millie Bobby Brown seriaalis "Stranger Things"Foto: Reuters/Scanpix
Tele
16. jaanuar 2018, 16:29

VIDEO | Kultusseriaali „Stranger Things“ Millie Bobby Brown: juuste maha ajamine oli kõige võimsam hetk mu elus (2)

Ülipopulaarse seriaali “Stranger Things” (“Veidrad asjad”) peategelast Elevenit mängiv Millie Bobby Brown (13) jagas täna Twitteris videot, kus tal seriaali rolli nimel juuksed maha aetakse. Näitlejanna sõnul ei lasknud ta oma lokke maha lõigata ainult rolli nimel, vaid ka enda nimel.

Twitteris jagatud video selgituses seisis:

“Päeval, kui ma oma pea paljaks ajasin, oli minu jaoks kõige võimsam hetk elus. Kui viimane juuksetutt maha oli lõigatud, oli kogu mu nägu näha ning ma ei saanud enam oma juuste taha peita nagu varem. Kui ma peeglisse vaatasin, sain aru, et mul on teha ainult üks töö. Inspireerida.”

Praeguseks on neiu juuksed taas pikemaks kasvanud, kuid ta postitas sel nädalal Twitterisse, et “igatseb oma raseeritud pead”. 

“Juuste maha ajamine on niivõrd vabastav. Sa ei vaja juukseid, et olla ilus. Sa oled ilus nii nendega kui ilma. Ma õppisin seda ka,” kirjutas noor näitlejanna.

Millie Bobby Brown on tänu seriaalile oma karjäärile tõsiselt hoo sisse saanud, näiteks hiljuti selgus, et tüdruk mängib uues seriaalis Sherlock Holmesi nooremat õde. Lisaks sellele lööb ta seriaali tegemise juures kaasa produtsendina, temast saab nii Hollywoodi kõige nooremaks produtsent.