Koit ToomeFoto: Aldo Luud
Tele
16. jaanuar 2018, 12:55

Koit Toome: et mulle staarisaates meeldida, pead tegema oma asja südamega ja olema hea laulja (7)

Täna selgus, et uues staarisaate hooajas hakkavad koos Mihkel Rauaga lauljahakatisi hindama Koit Toome ja Eda-Ines Etti. 

Kohtunikepaneeli istuv Koit Toome ütleb, et ta ei ole kunagi varem sellist tööd teinud ja kindlasti saab see põnev olema. „Ma ei ole veel ühtegi osalejat näinud, kohe-kohe hakkavad saated pihta, nii et ootan suure põnevusega.“

Koit pole staarisaates võõras – paar aastat tagasi lõi ta kaasa saate stuudiovoorudes, kus saatis lauljaid klaveril. „Oli suur pinge iga nädal kümme lugu pähe õppida ja neid otsesaadetes saata, et käsi ei väärataks ja kõik meeles oleks.“ Koit sõnab, et ta on mõnda staarisaate hooaega jälginud rohkem, teisi aga vähem.

Toome sõnab, et staarisaates ei ole kõige olulisem võit, vaid see, mis pärast saadet saama hakkab. „See on hea stardiplatvorm ja hea viis tänapäeva noortele ennast näidata,“ ütleb Toome. Staarisaadet peab ta väga tänuväärseks saateformaadiks.

Kuidas Koit Toomele staarisaates meeldida? „Peab tegema oma asja südamega ja kui on hea laulja, särav persoon, siis jääb see kindlasti silma.“

Vaata „Seitsmestele antud videointervjuust, milline kohtunik Koit olla kavatseb: