Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. jaanuar 2018, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 21. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Otsid inimese seltskonda, kes on sulle hingeliselt lähedane, kellele julged end nõrgana näidata. Tahad südant puistata teemadel, millest sa tavaliselt rääkida ei tihka.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole koos kallimaga või siis sõprade seltskonnas. Tahad end hästi tunda ja vaba aega nautida. Jututeemad võivad kiskuda õige põnevaks, päevapoliitikast müstikani.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pühapäevalgi püsivad mõtted tööteemade juures. Kavandad mingeid muudatusi, ehk tahad tegevusvälja laiendada ja unistad sellest, et sul oleks tunduvalt rohkem raha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Puhkus ja enesearendamine olgu meeldival moel ühendatud. Tore on käia külas või mõnel üritusel, seal huvitav vestluskaaslane leida ja tundide viisi põnevat juttu kuulata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ju oled praktilises meeleolus ja tahad kodus midagi korrastada või remontida. Selle jaoks on vaja materjale või tööriistu, otsid kohta, kust neid kiirelt ja soodsalt saada.

Neitsi
23. august – 22. september

Mine koos armastatud inimesega põnevale üritusele või koolitusele. Kui sul pole aga kindlat partnerit, mine ikka kohta, kus sul on põnev. Seal võib tutvusigi tekkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Olemine on asine, ju tahad kodusesse või perekondlikku ellu edasiviivaid muudatusi tuua ning oled valmis selle nimel tööd tegema. Hea päev koristamiseks või remonditöödeks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mingi müstiline teema võib su meeli köita. See tähendab, et süvened sellesse täielikult, otsid materjali raamatutest ja internetist, ehk üritad mingeid rituaalegi teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vanemate külastamiseks hea päev. Vaevalt teie vestlused igapäevase olme teemade tasandile jäävad. On tähtsaid asju, millest pidanuks õigupoolest juba ammu rääkima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänased vestlused puudutavad su hinge ja sunnivad mõtlema sellele, mis on elu tegelikult tähtis. Sõprade seltskonnas võid kohata inimest, kes sulle midagi õpetab.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Et oma tegevust paremini planeerida, tasub hetkeks pilk minevikku heita. Analüüsi enda varasemat tegevust, aga meenuta ka vanemate edusamme ja ämbrisse astumisi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid tunda vajadust tugevate tunnete ja hingelise läheduse järele. Oskad hinnata seda, et sul on sõpru, kellele saab kõik südamelt rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel eluaastal on võimalikud saavutused karjääririndel. Satud justkui iseenesest õigel ajal õigesse kohta, sinu edusamme märgatakse. Küllap leiad endale mõjukaid toetajaid, kelle innustusel asjad sujuvalt edenevad. See aga ei tähenda, et peaksid lootma teistele. Mida paremas tasakaalus oled, mida paremini on sisemisi jõude ja ka nõrkusi tunned, seda kergemini asjad laabuvad.