Inimesed
14. jaanuar 2018, 13:13

Jana Kask läks närvi: „Eesti laulu“ žürii on nagu lobster'i tagumikku lakkuvad krevetid (105)

Muusik Jana Kask jagas Facebookis oma pahameelt Eesti meedia peale, kasutades seejuures üsna mahlakaid sõnu.

"Siin on kas varianti: need, kes töötavad selle sees, ja need, kes vaatavad pealt - (kallid vaatajad), kes ei ole kogu selles "pornograafias" süüdi," kirjutas Jana. Naine heitis Eesti meediale ette, et sellel on hirm. 

"Kui teil on hirm sellepärast, mida me toodame - öelge seda näkku. Kui teil on hirm, et me teeme teistmoodi - öelge näkku. Kui te kardate, et me tuleme ja võtame teie kohad üle - olge rahulikud, meil ei ole seda vaja," seletas Jana.

"Ükskord minu hea sõber Ingrid Tähismaa küsis, et mis on ühist kärbse ja ajalehe vahel ning tema õige vastus oli see, et kärbest ning inimest saab tappa ajalehega," kirjutas Jana.

Jana vihjas oma postituses sellele, nagu trooniks Eesti meediamaastikul vaid teatud artistid, samal ajal kui teised, omapärased, jäetakse kõrvale.

Oma postituse kommentaariumis täpsustab Jana, et meedia all ei pea ta silmas ainult ajakirjandust vaid ka näiteks raadiojaamu ja "Eesti laulu" žüriid. "Ühesõnaga, inimesed, kes käituvad nagu külmutatud krevetid, kes lakuvad tagumikku külmutatud lobster'itel," edastas laulja oma värvika mõtteavalduse ühes kommentaaris. "Lihtsalt kahju, et nii väikeses riigis, kus inimesed peaksid teineteist hoidma, aitama ja teineteisele kaasa elama, tegutseb mingisugune kamp, kes keerab kõik per**e."

Nüüdseks on Jana Kask oma postituse maha võtnud ning põhjendab seda Facebookis järgnevalt: "PS: ma võtsin maha eelmise postituse ainult sellepärast, et esmaspäeval Delfis ei oleks uudist, et ma Eesti meedia kallal mölisen."

Ei tea, mis muusiku küll nõnda endast välja ajas?