Steven SeagalFoto: AFP
Inimesed
14. jaanuar 2018, 13:00

Steven Seagalit süüdistatakse teismelise vägistamises (76)

Aastate jooksul on mitmed näitlejatarid, nende seas Julianna Margulies ja Portia de Rossi, süüdistanud Steven Seagalit seksuaalses ahistamises ja kallaletungides hotellitoas.

Nüüd aga väidab Regina Simonsi nimeline naine, et Seagal (65) vägistas ta oma kodus, kui ta oli 18aastane.

1994. aasta filmi „Ohtlikul pinnal“ võtteil statistina tegutsenud Simons (43) rääkis väljaandele The Wrap, et abielumehest Seagal kutsus ta võtete lõpupeole, ent kohale jõudes avastas tüdruk, et on superstaariga kahekesi.

„Ta viis mu oma tuppa ja sulges ukse ja hakkas mind suudlema. Siis võttis ta mul riided seljast ning enne kui arugi sain, oli ta mul peal ja vägistas mu.“ 

Simons ütleb, et oli seksuaalselt kogenematu ega suutnud vastu rabelda, vaid üksnes lamas ja nuttis mehemüraka all. 

 Kui kõik oli viimaks läbi, küsis Seagal, ega Reginal pole raha vaja. „Raputasin pead ja jooksin oma auto poole. Nutsin kogu kodutee.“ Järgnevatel kuuldel helistas Seagal talle korduvalt, kuid neiu keeldus tema kõnesid vastu võtmast. Seda, et abielumehest superstaar tüdrukut telefonitsi taga ajas, kinnitab nüüd ka Simonsi toonane majaperenaine.

Mormooni kasvatusega Regina rääkis juhtunust piiskopile, kuid ei söandanud vägistamist avalikustada. „Mul polnud lubatud poistega isegi kohtamas käia, nii et see kõik oli kohutav häbi. Süüdistasin iseend ja üritasin teha nägu, et midagi pole juhtunud.“