"Eesti otsib superstaari" kohtunikud 2015. aastalFoto: TV3
Tele
12. jaanuar 2018, 11:44

ANNA TEADA! Keda tahaksid näha „Eesti otsib superstaari“ kohtunikena? (19)

Eile teatas muusik ja pianist Rein Rannap, et tema enam "Eesti otsib superstaari" kohtunikepinki ei istu. Mees hindas noori Eesti muusikatalente alates saate esimesest hooajast, 2007. aastast, jättes vahele ainult 2012. aastal eetris olnud viienda hooaja. Kes võiks aga uuel hooajal kohtunikeks saada?

"Eesti otsib superstaari" uue hooaja kohtunike osas ei ole telekanal TV3 veel avaldanud ühtegi infokillukest, seega ei ole veel teada, mitu kohtunikku laua taha istub ja kas mõni varasemalt nähtud kohtunik seda pikka ja piinarikast tööd tegema hakkab.

"Eesti otsib superstaari" kohtunikud on olnud lisaks Rannapile muusikakriitik, kitarrist ja ajakirjanik Mihkel Raud, lauljatar Maarja-Liis Ilus, laulja, näitleja ja dirigent Mart Sander (aastal 2012), raadio-DJ, raadioajakirjanik ja teleprodutsent Heidy Purga, rokkar Tanel Padar ning Eesti andekaim räpigeenius Jarek Kasar ehk Chalice. 

Kallis Õhtulehe lugeja, keda tahaksid sina näha "Eesti otsib superstaari" kohtunikena? Kas noori talente võiks karmide sõnadega hindama tulla taas varasemalt kohtukeks olnud, või tahaksid sa näha selles rollis täiesti uusi inimesi? Kes Eesti kultuuriinimestest võiks meie tulevase superstaari välja valida? Anna kommentaarides teada!