Foto: Reuters/Scanpix
Tele
12. jaanuar 2018, 11:18

HBO: „Troonide mäng“ ei saa pärast kaheksandat hooaega mitte ühtegi jätku! (3)

Televisoonis on vägagi tavapärane, et kuigi seriaal läbi saab, jätkub see aastate pärast uuesti või saab mõne sõsarsarja, kus tuttavad karakterid oma elu edasi elavad. Võiks ju loota, et ka ülipopulaarne „Troonide mäng“ saaks pärast viimset kaheksandat hooaega taasesitatud mõnes uues seriaalis. Kuid telekanal HBO ütles kindlameelselt, et see unelm ei saa kunagi täidetud.

„Troonide mängu“ koosseis on praegu filmimas kuut viimast episoodi. Algselt eeldati, et seriaal valmib veel selle aastanumbri sees, kuid produktsiooniajakava nihkumise tõttu see siiski ei juhtu. 

HBO telekanali bossi Casey Bloy sõnul välistatakse viimases hooajas toimuvaga see, et seriaal kunagi aastate pärast, ükskõik mis kujul, jätkuda saaks.

„See ei juhtu kunagi,“ ütles ta Hollywood Reporterile. „See lugu, „Jää ja tule laul“, on lõpetatud. Ei ole mõtet rääkida taaselustamisest ega jätkusarjast,“ sõnas ta.

„Troonide mängu“ meeskond on lubanud, et viimane kaheksas hooaeg on suurem kui kunagi varem ning seda igal võimalikul moel.

„Troonide mängu“ viimane, kaheksas hooaeg jõuab eetrisse 2019. aastal.