INGA LUNGE, TOOMAS LUNGE hoidiste messil, OlustveresFoto: Aldo Luud
Tele
11. jaanuar 2018, 18:07

Inga ja Toomas Lunge paljastavad: kes on "Pilvede all" filmi salapärane neljas õde? (55)

Juba nädala pärast jõuab kinodesse kauaoodatud ja sarjast "Pilvede all" sündinud linateos "Pilvede all - neljas õde". Seriaali fännide seas on juba kaua aega käinud arutelu, kes on küll see salapärane neljas õde? Piretit kehastav Inga Lunge ning tema abikaasa Toomas Lunge, kes filmile ka muusikat kirjutas, käisid raadio Elmar hommikuprogrammis sellest müsteeriumist rääkimas. 

"No eks muidugi tuleb seda põnevust hoida, ausalt öeldes kui me olime stsenaariumi kätte saanud ja veel seda imepärast tegelaskuju, isegi näitlejat ei olnud välja valitud, käis igasugu mõtteid peast läbi. Ma arvan, et neid spekulatsioone käib siin ja seal ka, aga seda saladust me veel hoiame. Tegu on lihtsalt ühe väga hea ja suurepärase eesti näitlejannaga," õrritas Inga. 

Toomas Lunge ütles aga ootamatult ja julgelt, et tema võib välja öelda, kes see neljas õde on:

“Neljas õde on selles filmis Sirje Jakobsoni neljas laps."

Väga informatiivne, tõepoolest! Seega tuleb fännidel siiski film ise ära vaadata, et saladus teada saada.

Siiski ei pea kinosaali minemata jätma ka need inimesed, kes elus kordagi “Pilvede all” seriaali näinud ei ole. Inga sõnul peaksidki just need inimesed seda filmi vaatama tulema. 

“Eile küsis üks vana sõber mu käest seda sama, aga ütlen ausalt, et see lugu on omaette alguse ja lõpuga, omaette sündmustega ja nendele, kes on sarja näinud, on seal väikeseid mõnusaid äratundmishetki, kes ei ole üldse midagi näinud saab filmist aru küll," lubab naine.

Toomas Lunge lisas:

“Seriaali vaatajale on filmi mu meelest kirjutatud sisse ja mängitakse välja selliseid toredaid “ahhaa” efekte, millest saavad ainult seriaalivaatajad aru, seal on selliseid tegelaskujusid, keda üldse kunagi ei näidata seriaalis."

Kuula kogu vestlust SIIT.