EI OLNUD RAHUL: kuninganna Elizabethile pesumeistri raamat nähtavasti ei meeldinud.Foto: AFP/Scanpix
Maailm
11. jaanuar 2018, 17:10

Kuninglik rinnahoidjameister jäi tööst ilma (2)

82-aastane pesupoe omanik ja ärinaine June Kenton on juba üle 50 aasta hoolitsenud kuningliku naispere pesu õige suuruse ja kenade mustrite eest. Naise elulooraamat tõmbas aga paraku tema pikaajalisele karjäärile kriipsu peale.

Kenton räägib Telegraphile, et on juhtunust endiselt šokis. „Ma pole iial oma klientidega ühtegi isiklikku laadi teemat arutanud ja ei teeks seda ka. Selles raamatus pole ühtegi ulakat sõna,“ selgitab ta. „Aga no see on ju fakt, et ma olen kuninganna heaks töötanud, minu memuaarides oleks tohutu auk, kui ma seda üldse ei mainiks.“

„Ma olen nii kurb, et see neile ei meeldinud,“ mõtiskleb ta. „Poleks isegi selle peale tulnudki, et mu raamat võiks kedagi pahandada. Mul on kuninglikud volitused olnud juba ammusest ajast, ei oleks oodanudki, et midagi sellist juhtub.“

Kentoni raamatus räägib ta sellest, kuidas ta kuninganna Elizabethile, tolle õele Margaretile ning ka printsess Dianale kena pesu ja rinnahoidjaid selga passis. Kuninganna olevat nendel kohtumistel alati olnud sündsalt poolrõivastatud, mitte alasti. Sageli viibisid ruumis ka tema koerakesed.

Printsess Diana valis aga Kentoni poekesest mitte ainult endale aluspesu, vaid ka pesu- ja bikiinimoe plakateid oma poegadele, et poisid saaksid need internaatkoolis oma toa seintele kleepida. 

June Kenton peab nüüd poe aknalt maha võtma kuningliku aumärgi, samuti ei tohi ta kuninglikku pitserit enam kasutada oma veebipoes. Ta ei kahetse siiski oma elulooraamatut ning jääb endale kindlaks, et teos on täiesti siivas.