Inimesed

Patsientide liidu juht: eraravikindlustus võiks päästa meie tervishoiusüsteemi (9)

LISA KOMMENTAAR

Mises22. jaanuar 2018, 11:39
Avalikustage ka riikliku ravi kulud. Et inimesed näeks kui kallis see tasuta kõik on. Inflatsioon paneb oma matsu inimeste ostujõule. Sama käib ka terviseteenuste kohta.
20. jaanuar 2018, 09:05
Mis ajast Haigekassa siis riiklik ravikindlustus on, kas sellest ajast, kui riik omavoliliselt hK fondi raha raiskab? Eraravikindlustus ei lahenda siin ühtegi probleemi.
ruudi18. jaanuar 2018, 17:56
Ärge solvake kogenud perearste kes olevat väsinud ja nii hästi arvutiklahve ei näpi Rakveres oli teenekas perearst Aino kesaega ei lugenud Nüüd käib keegi kusagilt puide maade tagant teise tõõ kõrvalt Ruumid nagu palees aga vastuvõtuajad hädised Ja mis aega ongi arstil patsiendile kui peab pidevalt neid klahve toksima Süsteem on kokku jooksnud aga keegi seda ei tunnista
reede18. jaanuar 2018, 17:46
Kas keegi teab kedagi kes selle daami valis mingi olematu liidu etteotsa
Karu15. jaanuar 2018, 17:35
Karu15. jaanuar 2018, 17:34
Kes maksab selle juhile, kellele allub. Terve lehekülg tühja juttu. Oleks võinud selgitada kuidas ravimid kallinesid uue SOODUS süsteemiga
Kardan...14. jaanuar 2018, 09:18
..et sellest ka ei piisa,kui mõnedele arstidele makstakse 10,0tuh.eurot kuus.Haigekassa süsteem on üdini mäda,kõigepealt tuleks Haigekassa personali palgasüsteem paika panna.Tunnustatud arst ei saa ka niipalju palka,kui Haigekassa juht-tule taevas appi.Kas juht ravib,opereerib haigeid,kõik nädalavahetused ,riigipühad kodus.Arstid peavad töötama igal ajal.Raha ei jätkugi,kui süsteem on üles ehitatud,kuidas juhtkond ise hästi elaks.
ussr11. jaanuar 2018, 18:10
Vabandust, aga patsientide liit ei ole organisatsioon, mis ka tegelikult patsientide huvisid kaitseb. Perearstidele kehtiv seadus näeb ette, et enamus ajast teenindab patsiente perearst, kelle nimistus patsient on. Kui ma saatsin patsiendiliidule vihje, et perearsti Ljudmila Panenkot ei täida seadusega pandud kohustust ning enamus ajast võtavad patsiente vastu erinevad asendusarstid, siis patsientide liit isegi ei reageerinud sellele ja asjad lähevad vana viisi edasi, sest Niina Neglasson (see tädi jäi hiljuti altkäemakus võtmisega vahele) töötab koos Igor Panenkoga, kes on Ljudmila Panenko mees ja Niina Neglassoni sõbranna on Helmen Kütt, kes kuulub Haigekassa juhatusse. Sellest, et leidsin patsiendiportaalist uuringuid, mida mulle tehtud ei ole ning millele ei osanud ka Haigekassa selgitusi anda, sellest ei tasu vist üldse rääkidagi.
Lootus11. jaanuar 2018, 16:18