Maia VahtramäeFoto: Promo
Saund
11. jaanuar 2018, 10:53

Maia Vahtramäe andis välja õhulise ja unistava loo „Uni“ (1)

Ansamblist Põhja-Tallinn tuntuks saanud Maia Vahtramäelt ilmub täna uus singel „Uni“, mis on võrreldes tema eelmise singliga „Tahan tunda“ õhulisem, unistavam ja kergem.

„Unistamine ja armastus panevad hingama, südame põksuma ja tekitavad tahtmise tegutseda ning olla parem versioon iseendast," ütleb Maia. Singli muusikalist vormi aitas Vahtramäel kujundada Janne Saar, produtsendina pani õla alla Robert Montes. 

Uhiuuele singlile on juba valminud ka video, kus Vahtramäe tegi koostööd Alice Aleksandridi ja Free Flow Studioga. Tehnilise teostuse eest vastutas Kauri-Romet Aadamsoo. „Visuaal annab loole palju juurde. Olen väga õnnelik, et mul tekkis võimalus olla kaasautoriks just sellises tantsulises võtmes loodud videole,“ sõnab Maia. 

Telesaates „Su nägu kõlab tuttavalt“ osalenud Vahtramäe jagab oma aega bändi ja soolokarjääri vahel. Ta kirjutab koostöös Janne Saarega lugusid oma esimese sooloalbumi tarbeks. „Maial on väga kirev sisemaailm ja tema luuletused inspireerivad mind palju,” kinnitab Saar. 

Kuula lugu ja vaata muusikavideot siit: