Stan LeeFoto: VALERIE MACON
Inimesed
10. jaanuar 2018, 11:07

Legendaarne koomiksilooja käperdas meditsiiniõdesid ja nõudis suuseksi? (17)

95aastane Ameerika koomiksilegend Stan Lee on järjekordne meelelahutusmaailma gigant, keda seksuaalses ahistamises süüdistatakse.

Daily Maili väitel on 95aastane Lee käperdanud ja muul moel ahistanud kõiki meditsiiniõdesid, kes on tema eest hoolitsema palgatud.

Lee, kes on aidanud luua selliseid legendaarseid Marveli koomikseid nagu "Ämblikmees" ja "Uskumatu Hulk", mille põhjal valminud filmid valitsevad Hollywoodi kinosid, on lehe teatel saanud arvukalt süüdistusi põetusagentuurilt, mille teenuseid ta kasutab.

Mullu lesestunud koomiksilegend olevat duši all suuseksi nõudnud, kõndinud alasti ringi ning nõudnud magamistoas, et teda rahuldataks. 

Lehe allika väitel on agentuuri juht (kes ka ise vahepeal vanahärra eest hoolitses) rääkinud Lee vildakatest kommetest avalikult. Daily Mail väidab, et Lee ihukaitsja Max Anderson, kelle varasemate pattude registris on nii koduvägivald kui ka lapse kuritarvitamine, olevat kõnealuseid meditsiiniõdesid hirmutanud ja ähvardanud. 

Staaride eest hoolitsemisele pühendunud põetusfirma peab lehe andmeil Leega juriidilist vaidlust, kuid märke politsei poole pöördumisest ega kohtuasjadest Daily Mail ei tuvastanud. Lee leer süüdistab põetusfirmat väljapressimises ning eitab kõiki süüdistusi. 

Lee advokaat Tom Lallas väidab, et tema klient on saanud rahanõudmisi ning ähvardusi: kui ta raha ei maksa, võtab süüdistaja ühendust ajakirjandusega.