VITILIIGO OHVER? Michael Jacksoni vanem poeg Prince eelmise aasta mais. Foto: REUTERS/ SCANPIX
Inimesed
9. jaanuar 2018, 17:22

Väide: Michael Jacksoni poeg põeb sama nahahaigust mida isagi

Väikese poisina tumedanahaline, kuid superstaarina koolnukahvatu Michael Jackson kinnitas elu lõpuni, et ei ole lasknud oma ihu pleegitada häbitundest, vaid kannatab  haiguse vitiliigo all. Nüüd väidetakse, et sama häda on popikuninga 20aastasel pojal Prince'il.

Vitiliigo ehk laikpigmenditus põhjustab valgete laikude tekkimist nahale. Mida tumedam on ihutoon, seda kontrastsemalt pigmendita laigud silma torkavad. Kuigi Michael Jacksoni vanemal pojal Prince'il pole avalikkuse ees vitiliigo tunnuseid paistnud, kannatab temagi RadarOnline'i andmeil sama haiguse all. Veebikülje andmeil veetis nooruk pärast novembrikuist mootorrattaõnnetust mitu nädalat väga eksklusiivses Šveitsi erakliinikus, kus ta kasutas ka võimalust vitiliigot tohterdada.

Paljud peavad haigust kindlaks tõendiks sellest, et Michael tõepoolest on Prince'i bioloogiline isa. Nooruki ja tema õe Parise ema on Jacksoni eksabikaasa Debbie Rowe, kes pärast abielu purunemist loovutas laste hooldusõiguse täielikult Michaelile. Nii Prince kui ka Paris ja nende noorem vend Blanket on palju heledama nahaga kui Michael Jackson oma poisipõlves.

Paris Jackson Foto: REUTERS/ SCANPIX

Blanketi ema isikut Jackson ei avalikustanud. Rowe on tunnistanud, et nende lapsi ei eostatud nii, nagu mehed-naised tavapäraselt lapsi sigitavad.

Avalikkuse eest hoiduv Blanket Jackson 2012. aastal.  Foto: REUTERS/ SCANPIX

Prince'i isa oli hoopis Jacko nahaarst?

„Ma pean end mustanahaliseks,“ on Prince öelnud. „Isal oli kombeks mulle silma vaadata ja öelda: „Sa oled must. Ole oma juurte üle uhke.“ Mõtlesin: „Okei, ta on ju mu isa, miks ta peaks mulle valetama?“ Ma tean, et ta ei valetanud mulle kunagi.“

MUSTA MUUSIKA SUPERSTAAR: 16aastane Michael Jackson 1974. aastal  Foto: REUTERS/ SCANPIX

Kurjad keeled räägivad, et Prince'i tegelik isa on Jacksoni nahaarst Arnold Klein, kes ravis popikuningat veerand sajandit. Just tema käe all sai neegripoisist kaame lummutis. Laulja oli Kleiniga väga lähedastes suhetes – nad käisid üheskoos koguni puhkusereisidel. Jacko vanemate laste ema Rowe töötas dermatoloogi juures assistendina.

Pärast Jacksoni surma 2009. aastal langes Klein põlu alla, sest teda kahtlustati poptähe ravimisõltuvuse toitmises. Selgus, et dermatoloog oli süstinud Michaelile kolme kuu jooksul 51 korda kanget valuvaigistit demerooli ja kirjutanud talle mitme valenime all retsepte välja. Skandaali tagajärjel läks Los Angelese koorekihi ihu trimmijana tuntud Klein pankrotti.

TUNDMATUSENI MUUTUNUD: Jackson abiellus 1996. aastal oma nahaarsti assistendi Debbie Rowe'ga.  Foto: REUTERS/ SCANPIX

Kas kurikuulus nahaspets võis tõesti olla Prince'i bioloogiline isa? 2015. aastal 70 aasta vanuses surnud Klein viis sensatsioonilise saladuse hauda kaasa.