Erna-Anna HuskoFoto: Instagram
Inimesed
9. jaanuar 2018, 02:34

Tallinna fitnessikaunitar vallandas Soomes „väikese iluvea“ tõttu vihase arutelu (111)

Tallinnas elav fitnessimodell Erna-Anna Husko vallandas Instagrami postitatud pildiga Soomes tigeda arutelu. 

20-aastane fitnessimodell tunnistas Instagramis, et ta töötleb oma fotosid, sest tunneb end ühe iluvea tõttu ebakindlalt - nimelt häirib Ernat lohuke tema vormikal tagapoolel.

Husko avaldas endast kõrvuti „tõelise“ ja „fotošopitud“ pildi, mis tekitas elavat arutelu sotsiaalmeedias ja Soome populaarseima kõmulehe Ilta-Sanomat veergudel.

 

Photoshop vs Real?! This is me. In one picture you see me with the perfect skin and on the other you see a girl who is not insecure about her little flaw. 🙈🌟 Firstly I was thinking to publish the photoshopped version, but then I realised why would I do that? Why would I lie to myself and pretend something that I’m not. 😱🤐 I’m sharing so many things with you and also I want to be always honest what you see. ❤️ . Nowadays social media brings even more pressure to young people and that’s why it’s not always easy to be yourself. 👥👇🏽You should always be proud of who you are and what scars you have. 😚 The point is that never believe only what you see in media and compare yourself with the flawless people you see. 👀 You never know how much they’ve spent time to get their skin glow perfectly and what’s the story behind it.🤷🏼‍♀️🙊 . So ALWAYS BE HELLA PROUD OF YOUR CURVES AND SCARS CAUSE THATS WHAT MAKES YOU UNIQUE. 😍❤️❤️ #pakaratreeni #muutoskuva #transformation #uniquegift #kaunisminä #erilaisetesikuvat

A post shared by Official Account👸🏼🍑 (@ernahusko) on

„Ühel pildil näete mind ideaalse nahaga ja teisel näete tüdrukut, kes tunneb ebakindlust oma väikese vea pärast. Alguses tahtsin avaldada retušeeritud versiooni, kuid siis mõtlesin, et milleks? Miks peaksin valetama iseendale ja teesklema, et olen miskit, mida ma pole,“ seletas Husko.

Husko märkis, et sotsiaalmeedias avaldatakse noortele suurt survet ja alati pole kerge jääda iseendaks. „Te peaksite alati uhkust tundma armide üle, mis teil on. Mitte kunagi ei tohi uskuda ainult seda, mida näete meedias ja võrrelda end nende täiuslike inimestega,“ lisas ta.

Kommentaarium täitus kiiresti. „Sa oled nii vapper! Aitäh, et selle postitasid,“ kiitis üks fänn ja teine lisas: „Sa oled mõlemal pildil kaunis.“

Paraku polnud sugugi kõik vaimustuses. Paljud ei näinud kahel pildil mingit erinevust: „Üks väike lohuke, päriselt ka või? Ja sa nimetad seda ebakindluseks?“

„See on puhas tänamatus! Sul on ilusam keha kui 99 protsendil inimestest ja sa valisid ühe väikese koha, et ennast ebakindlalt tunda,“ sajatas teine vihane kommentaator. "Selle punktikesega on kindlasti raske elada. Kas algatame korjanduse?“ torkas kolmas.