Õhtulehe horoskoobid

NÄDALA TAROSKOOP: mida toob 8. kuni 14. jaanuar tosinale tähemärgile? (2)

LISA KOMMENTAAR

taips8. jaanuar 2018, 13:49
EV horoskoobis toimub kuuvarjutus 31.jaanuaril 2018 üheteistkümnendas majas, seega: parlamendis(alamkoda), kohalike omavalitsuste süsteemis, seadusandluses, riigi sihis ja eesmärgis. Ning Kuu esindab rahvastikku, riigi elanikkonda, põllumajandust. Seega on nendes valdkondades midagi korrast ära ja on oodata pöördeid.
Seotud on see veel kuidagi kuuenda majaga Vabariigi horoskoobis, mille alla kuulub töörahvas, ametiühingud, vasakparteid, opositsiooniparteid, tsiviilteenistus, teenindusdfäär, toiduvarud, tervishoid, rahvusliku kindlustatuse programmid, relvajõud. Selles valdkonnas on oodata pöördeid mäetööstuses, geodeesial, geoloogiline luure, kuritegevus, poliitika, maa-alused torud.
taips8. jaanuar 2018, 13:33
31.jaanuaril mõjutab meid, eriti naisi kuuvarjutus. See ei mõju küll kõigile võrdselt, kuid sunnib mõndasid isikuid ettevaatusele ja tegema võibolla kannapööret elus, mingis tegevuses, valdkonnas. Need asjad tulevad ette Veevalaja valitsemise alla kuuluvates asjades ja valdkondades, näiteks nagu: elekter, tormid, netitegevus, sõpruskond, ID-valdkond, elektroonika, sääred, pahkluud, sukkpüksid, sääristega jalanõud, õhuga seotud valdkond, lennundus, vabasuhted, eksitusse viiv tegutsemine (jänesehaagid), juhtmed, häiresignalisatsioon ja palju muudki veel.
Kuuvarjutusest on mõjutatud isikud, kes on sündinud järgnevatel kuupäevadel ja ka neile järgneval või eelneval kuupäeval sündinu võiks sellega arvestada: s.o. 2.jaan., 31.jaan.,2.märts, 1.aprill,2.mai,2.juuni,3.juuli,4.august,4.septemb.,5.okt.,4.nov.,4.dets.
Ja mõjutatud on veel isikud, kellele mõjub see suhete, raha, omandi kaudu ja kes on sündinud järgnevatel kuupäevadel: 7.jaan.,5.veebr.,7.märts,6.aprill,7.mai,7.juuni,9.juuli.9.aug.,9.septemb.,10.okt.,9.nov.,9.dets.
Kuuvarjutuse mõju annab endast märku 6kuud enne varjutust, ja 6kuud peale varjutust, siis teete, selle aja sees kannapöörde. Naised ei suuda emotsionaalselt sellel ajal olukordi taluda ning üritavad ebameeldivusest eemalduda. Tehke omale varuplaan Veevalajaga seotud asjades, mida kasutate, et kui tuleb häireid neis asjus, siis oskate õigesti toimida. Osadel põhjustab see olukord häireid ja takistusi, teistel avab uksi. Veevalaja valitseb ka ühiselamuid ja kõrghooneid.