Emili JürgensFoto: Alar Truu
Saund
6. jaanuar 2018, 15:52

VIDEO | Õhtulehe ja Smilersi talendiotsingu võitja avaldas loo

Uus tõusev lauljatar - Smilersi ja Õhtulehe noorte muusikute konkursi võitnud Rakverest pärit 16aastane Emili Jürgens, avaldas koos Cartooni Hugo Martini ja Futuristikuna tuntud Kris Evan Sädega enda debüütsingli “My love 2 U”.

Cartoonist tunutud Hugo Martin Maasikas ja Futuristiku nimega tuntud Kris Evan Säde alustasid möödunud suvel värske duo-projektiga nimega WATEVA ning neil ilmus sellel reedel tuliuus singel “My Love 2 U”, mille lauljaks on kõigest 16-aastane Emili Jürgens. Varasemalt silma paistnud Youtube’is kui cover-artist, oli Emilil lõpuks plaan alustada ka enda laulja karjääri. 

“Hugo ja Kris nägid minu tehtud coverit, kirjutasid mulle ja kutsusid stuudiosse ühte lugu proovima. Kutid tundusid juba algusest peale väga muhedad ja uskusin, et sellest projektist võib midagi väga ägedat tulla, ja tuligi.” - kirjeldab loo sünni protsessi Emili.

Stig Rästa arvates on Emili Jürgensi puhul tegemist äärmiselt talendika noore lauljaga. “Emily on oma noore ea kohta ääretult kogenud häälega laulja kellega stuudiotöö sujub eriti lahedalt. Temal tasub kindlasti kõrva ja silma peal hoida sest tegu on ilmselgelt tulevase Eesti tuntud lauljaga,” - räägib Stig Rästa.

Emili Jürgens räägib, et ta on tegelenud muusikaga juba väikesest peale, kuid alles hiljuti hakkas koostööd tegema ka erinevate produtsentidega. “Laulnud olen juba väga väikesest peale. Mäletan, et minu esimene lauluvõistlus oli 5-aastasena. Muusikakoolis ei ole ma väga palju aega veetnud, kuid muusikaga tegelen igapäevaselt. Coveritega alustasin paar aastat tagasi ja nendega läks juba algusest peale väga edukalt.”

Hugo ja Kris osalevad WATEVA nime alt ka sellel aastal Eesti Laulul koos Karl-Kristjani ja Karl Killinguga looga “Young”. Eelmisel aastal tuli Hugo Martin Eesti Laulul neljandale kohale koos Maiani ja samuti ka Karl-Kristjaniga. Noorte kuttide tegemistel saad silma peal hoida teises poolfinaalis.