Raamat

Kuidas Tartus elav soomlasest lastekirjanik eesti keeles raamatuid kirjutab?

Mika Keränen: „Mulle meeldib mõelda end eesti lapseks. Äkki ma kirjutangi endale eesti lapsepõlve?“ (10)

LISA KOMMENTAAR

Mihkel Espoost6. jaanuar 2018, 20:47
On nagu on,tänu Soomele saab ka minu pere inimväärselt elada.Aitähh Soome ja Keranen on tore mees,sõbralik ja soe.
ma vabandan juba ette6. jaanuar 2018, 18:02
minu arust on ta paras grafomaan, kes heietab millestki lugu. Olen oma lapselapsega lugenud läbi 3 raamatut, nii ja naa. See puuriidast puudevargus on täitsa out. Midagi ei toimu ja lapsel on igav lugeda.
Nende pluss on see, et tegelased on samad, aga ...on huvitavamaid raamatuid.
tjahh6. jaanuar 2018, 21:03
Keraneni puhul ei suuda unustada, kuidas tema täismees ja haridusministeeriumi ametnik laste mänguväljakul võõrale lapsele kätega kallale läks ja pärast end veel õigustada üritas. Suuremat tõesti need "teosed" väärt ei ole. Kui olustikku ei teaks oleks vägagi igav lugeda. Lasse ja Maija lood, mis tõenäoliselt on eeskujuks olnud, on märikisväärselt neist üle. Lapsed vaatasid hiljuti seda Supilinna filmi, pärast tuli neile päris pikalt üle seletada olustikku ja tagamaid. Üpris naiivne looke välja mõeldud.
MIkä Keränen6. jaanuar 2018, 17:12
on üks ilus ja armas Soome poiss ja kirjutab soojalt ja südamlikult,Edu talle.
Mina, vanainime' leian,6. jaanuar 2018, 11:50
et lapsepõlv Eestis, kuigi meie president leidis, et see nõuka ajal ei kõlvanud kuhugi, oli siiski õnnelik ja tore. Nii ka minul. Saan aru, miks välismaalane oma lapsepõlve siia mõtleb...
Eestlaste invesioon Soome6. jaanuar 2018, 11:49
Seda vaadates siis somme on Eestis käputäis,pealegi,mis toetusi Soome riik maksab eestlastele,siis need on kangelased sommid,kes Eesti tulnud,usun,et ajutiselt,neil kodud ka Soomes pea k6igil
Soome invasioon 6. jaanuar 2018, 11:12
Igasugused Soomlased on ennast sisse smugeldanud ja ennast koduseks tundma hakkanud! Jah olete küll meie sugulased seal üle Soomemere, aga siiski iga üks paiknegu seal, kus ta parasjagu sündis. Õismäel on neid pidevalt näha!
Soome hävitab ise ennast ei ole vaja isegi venelast karta vaid oma enda moslemite pealesurumist6. jaanuar 2018, 13:36
Õnneks Soomlane hävitab ise ennast ära tuues sisse afgaane, musti, araablasi ja muid džungli elanike.Soomes on lastud sisse 17tuhat araablasi ja aafrikalasi!
sugulane6. jaanuar 2018, 19:05
ja sinusuguseid ka koik kohad täis
Õpetaja6. jaanuar 2018, 08:56
Väga sümpaatne inimene tundub ja tema raamatud on mul loetud. lastele väga meeldib neid lugeda ja endalgi paneb suu muigama ja on tore.