Õnnelik lotovõitja Amo Riselli (50) poseerib kolmapäeval võidu kättesaamisel koos viie tütrega.Foto: Vida Press
Maailm
5. jaanuar 2018, 12:19

Inglismaal võitis viie lapse isa lotoga 24,5 miljonit naelsterlingit (24)

„Oh, mu jumal!“ hüüdis Edela-Inglismaal Gloucesteris elav Amo Riselli (50), kui ta sai teada, et on lotoga võitnud 24 501 283 naelsterlingit (27,5 miljonit eurot), vahendab Daily Mail. 

Viimastel aastatel on mehe elu olnud keeruline. Neli aastat tagasi jäi ta leseks, kui abikaasa jõulude eel vaid 41aastaselt südameinfarkti tagajärjel suri. Mehe kasvatada jäid kolm kasutütart ja kaks tütart, kes täna on 31, 28, 26, 25 ja 21 aastat vanad.

Amo Riselli ise oli naise surma ajal taksoroolis. Ta töötas kuni 70 tundi nädalas, et suurpere ots otsaga kokku tuleks. „Kui ma hilisõhtul koju jõudsin, lamas Donna jõulupuu all põrandal. Oleksin ma varem koju tulnud, oleks ma võib-olla suutnud teda veel päästa,“ ütles Riselli ajalehele.

Lotovõidu eest tahab ta esimeses järjekorras osta maja koos ujumisbasseiniga. Seejärel ootavad järge reis Las Vegasesse ja Ferrari ostmine. Oma suurt perekonda ei unusta Riselli samuti. Ta kavatseb rahaliselt toetada nii oma viit tütart ja üheksat lapselast, nelja venda ja õde ning loomulikult ka järgmisel kuul 80aastaseks saavat ema.

Amo Riselli usub, et suur lotovõit lubab tal edaspidi rahulikumalt elada. Taksojuhiameti pani ta juba maha. „Ma tunnen küll kolleegidest puudust, kuid tahan tulevikus meelsamin Ferrari rooli keerata,“ naljatles viimased 12 aastat taksojuhina leiba teeninud mees.