Logan PaulFoto: YouTube
Inimesed
2. jaanuar 2018, 14:13

Skandaal: YouTube'i staar näitas oma videos surnukeha

Ameerika YouTube'i staar Logan Paul sai igast maailma otsast kõvasti sarjata, et oli näidanud oma värskes videos surnukeha. 

22aastane juutuuber langes kriitikatulva alla, kui avaldas video oma Jaapani-reisist. Logan külastas kurikuulsat Aokigahara metsa, mille paljud noored on valinud oma enesetapupaigaks. 

 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Ohiost pärit Logan hoiatas video sissejuhatuses, et klipp pealkirjaga „Leidsime Jaapani enesetapumetsast surnukeha" pole tühine klikimagnet.

„See on kõige ehedam vlog, mis ma sellele kanalil avaldanud olen," vahendab Briti leht The Telegram. Seejärel võis videoblogijat, peas talle tüüpiline totakas kollane müts, näha koos semudega metsa uudistamas.

Ühtäkki sattus seltskond mehe surnukeha peale. Videos oli mitu lähivõtet, ehkki kadunukese nägu oli häguseks muudetud, vahendab Briti leht.

Lõpuks toonitas Logan kaamerasse, et enesetapp pole naljaasi. „Depressioon ja vaimuhaigus pole naljaasi. Tulime siia eesmärgiga keskenduda selle metsa renomeele kummitusmetsana."

Logani videot kritiseeris sotsiaalmeedias arvukalt inimesi, nende seas isegi telesarja „Halvale teele" täht Aaron Paul, kes nimetas oma Twitteri postituses Logan Pauli rämpsuks. 

„Sa ajad mul südame pahaks," kirjutas populaarne näitleja. „Ma ei suuda uskuda, et nii paljud noored sind imetlevad."

Nüüdseks on Logan video maha võtnud, kuid seda jõuti vaadata üle kuue miljoni korra. Sotsiaalmeediatäht palub kohatu postituse eest vabandust - „šokk ja hämmeldus juhtisid mind eksiteele".