Linna bravuurikaim aastavahetuspidu toimus SpasexisFoto: Joanna Jõhvikas
Inimesed
1. jaanuar 2018, 19:43

PILDID JA VIDEO | Linna bravuurikaim aastavahetuspidu toimus SpaceXis (8)

Linna bravuurikaimal aastavahetuse peol SpaceXi sündmuskeskuses tähistati lisaks ka kolme sünnipäeva ja ühele kaunitarile saabus koos uue aastaga prints valgel hobusel teemantsõrmusega. Hõissa pulmad!

SpaceX sündmuskeskus muutus glamuurseks õhtusöögilaudadega galasaaliks ja laval olid sellised superstaarid nagu Liis Lemsalu, Púr Mudd ja 2 Quick Start, õtujuhtideks Anu Saagim ja Reet Härmat, kes etendasid meeleolukaid stand-up sketše. Õhtu jooksul ilmnesid sõbrannade vahel ka mitmed kostüümidraamad, mis said õhtu lõpuks kenasti lahendatud.

Mitmed külalised lahkusid peolt hinnaliste kingitustega, mida meelelahutusprogrammi jooksul välja loositi. Kuhjaga imekauneid käsitööehted Glanz ja Glamuurilt, parfüümi- ja kosmeetikakomplekte Ideaal kosmeetikalt, looduskosmeetika komplekte Annemari Börlindilt, tasuta õhtusöögid restoranilt Parole ja Ülemiste City linnakus asuvalt restoranilt Juur. Loomulikult ei puudunud ka aastavahetuse ilutulestik!

Linna bravuurikaim aastavahetuspidu toimus Spasexis. Kalleimad kingitused olid peidetud Bravuuritari dekolteesse.  Foto: Joanna Jõhvikas

Külalisi ootas rikkalik õhtusöögilaud, vein ja šampanja voolasid ojadena, varaste hommikutundideni keerutas plaate DJ Enrique Fabregas (Kuuba).

Vaata pilte!