Leonhard Lapini 70. sünnipäev aja näituse Tallinn Art Space galeriis.
Inimesed
2. märts 2022, 08:26

1. märtsil tuli teade, et Leonhard Lapin suri 74aastasena. Taasavaldame artikli, mis ilmus Õhtulehes 2017. aasta 30. detsembril seoses tema 70. juubeli tähistamisega Tallinn Art Space galeriis

ÕL ARHIIVI VIDEO | Juubilar Leonhard Lapini soovitus naistele: nautige head veini ja seksi! (36)

Rahvusvaheliselt tunnustatud eesti kunstnik, arhitekt ja luuletaja Leonhard Lapin tähistas reedel, 29. detsembril Tallinn Art Space galeriis oma näituse avamisega 70. juubelit.

Seltskondlikult aktiivne naistelemmik ülistas oma sünnipäevapeol eestlannasid ja teatas veendumusega, et kolm kõige ilusamat asja naise juures on seks, armastus ja headus. Igavese nooruse säilitamiseks soovitabki elukogenud mees õrnema soo esindajatel nautida ohtralt head valget veini ja seksi.

Vaata videot! 

Rahvusvaheliselt tunnustatud eesti kunstnik, arhitekt ja luuletaja Leonhard Lapin tähistas reedel, 29. detsembril Tallinn Art Space galeriis oma näituse avamisega 70. juubelit. Seltskondlikult aktiivne naistelemmik ülistas oma sünnipäevapeol eestlannasid ja teatas veendumusega, et kolm kõige ilusamat asja naise juures on seks, armastus ja headus. Igavese nooruse säilitamiseks soovitabki elukogenud mees õrnema soo esindajatel nautida ohtralt head valget veini ja seksi.Vaata videot! 

Leonhard Lapin on üks sõjajärgse eesti kunsti olulisemaid autoreid

Ta alustas loomist 1960. aastatel, tõustes kiiresti juhtivaks avangardkunstnikuks, aga ka organisaatoriks ja teoreetikuks. Rahvusvahelist tähelepanu äratas tema graafika, eriti seeria, kus ta käsitles inimese ja masina kokkukasvamist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99