Saund

ÕL SUUR EDETABEL | Panime „Eesti laulu“ poolfinalistid ritta! Õhtulehe lemmikud Elina Netchayeva, Nika ning Gerli ja Eliis (6)

LISA KOMMENTAAR

kastõesti8. veebruar 2018, 11:11
Kolmas Aden Ray, see noormees on imeline laulja, ilusa häälega ja laul on ka väga väga hea. Nikale oleks pidanud parem laul olema, ka väga ilusa häälega ja võimekas lauljanna. Esikoha laulu üle vaid topelt hea meel. Tore teada, et Netchajeva, kes laulab itaalia keeles, on ise sõnad teinud ja oskab ka seda keelt õigesti laulda, hääl aga fantastiline ja ise on ta inimesena nii lihtne ja sulnis. Loodaks, et seekord Eestil on hea koht soolas.
Leian,8. jaanuar 2018, 09:30
et eesti solistid võiksid ikka oma kodumaad ja keelt niipalju austada, et laulaksid eesti keeles; mitte ei püüaks välismaisele lavale ja RAHA juurde pääseda lauldes võõras keeles. Eestis ju jääb teenistus napiks!
kass7. jaanuar 2018, 21:49
eestlane7. jaanuar 2018, 17:46
kallid laulude hindajad žüriis - kas te olete koolis ka käinud või mitte. Kui on võistlus - EESTI LAUL - siis ka peab see olema EESTI KEELNE - väga selge, eks ju. Kas on nii, et poes on müügil alkoholivaba šampanja, aga kui pudeli avate, selgub, et see on siiski alkohoolne jook. Mis siis lahti on - ütlete, et teid on petetud. On ju tegelikult. Nii on ka selle EESTI LAULUGA. Ei taha ühtegi laulu, mis on eesti laulu nime all, aga muus keeles, üldse mitte isegi pealkirja kuulata. Pole tähtis isegi sellel, kes seda esitab. Tulge ometi mõistusele!
31. detsember 2017, 15:53
Valin ainult Eestikeelseid laule,olgu ta hea või halb,mitte Ameerikakeelseid mis on ära tüüdanud.
vali, vali6. jaanuar 2018, 16:33