Jessica FalkholtFoto: Onet Film
Inimesed
28. detsember 2017, 10:21

„Kodus ja võõrsil" näitlejatar vaagub tema vanemad tapnud autoõnnetuse järel hinge (1)

Mullu menusarjas „Kodus ja võõrsil" mänginud näitlejatar Jessica Falkholt ja tema noorem õde on haiglas kriitilises seisus. Nende pere sattus teisel jõulupühal liiklusavariisse, milles hukkusid nende vanemad ja Falkholtite autot ramminud sõiduki juht.
Seriaali 16 osas Hope Morrisoni kehastanud Jessica (27) ja tema noorem õde Annabelle (21) vaaguvad BBC Newsi teatel haiglas hinge. Avarii pealtnägijad olid aidanud õekseid põlevast autost välja tirida, misjärel nad toimetati helikopteriga Sydney haiglatesse. Politsei sõnul oli kolm hukkunut - Falkholtite ema-isa ning 50aastane teise auto juht - saanud hirmsaid põletushaavu. Usutakse, et pere autot ramminud sõiduki juht oli sõitnud valel teepoolel.

Jessicat on nimetatud Austraalias tõusvaks täheks - ta oli äsja valmis saanud USA filmidebüüdi „Harmony" ning värske krimiseriaali. 

„Kodus ja võõrsil" näitlejad on sotsiaalmeedias õdedele toetust avaldanud. Hope'i tegelaskuju sugulast Raffyt mängiv Olivia Deeble palub, et fännid Jessica ja Annabelle'i poole armastust ja paranemist teele saadaksid.