Tele

TV3 VIDEO | Marilyn Kerro rituaal aasta lõppu: tee nii ja sinu uue aasta soovid täituvad! (19)

LISA KOMMENTAAR

I.E28. detsember 2017, 00:08
No Kivirähk ju juba omal ajal kirjutas “Rehepapis” selge sõnaga, mida peab tegema, et endale saada, mis tahad. Tema jutt on tiba lõbusam lugeda- seega kasu rohkem.
oh !27. detsember 2017, 21:32
Juba jälle see to....takas enesearmastajaja ja lihtsameelsete lollitaja ilmus välja. Oli mitu päeva kohe parem lehte lugeda, nüüd rikkus oma lo....lli jutuga kõik uuesti ära.
See on kõik vananenud27. detsember 2017, 19:20
uus on see, et kui tahad saada õnnelikuks tuleb midagi ikka pepusse torgata.
Mina andestan talle ja soovin talle ilusat uut aastat. Tütar leia omale tõeline valgus, ära tee kuratliku tegusid.27. detsember 2017, 19:11
ärge kummardage neid kes ei tea mida nad teevad. Na on veel rumalad ja ei tea kui halvasti see nende hingele mõjub!
anu27. detsember 2017, 17:53
olen juba üle 60aasta vana ,sellist juttu räägiti juba kooliajal, proovisime ka, aga tuhkagi ei aidanud, nooruses on kõik huvitav, mis vanainimesed rääkisid
27. detsember 2017, 17:52
See ei ole nõidus ega maagia. Sellised trikid on lasteraamatutest maha kirjutatud. Päris maagia ja nõidus ei ole massimeedia jaoks ning M. Kerro ei avalda vastavat teemat nii suurele publikule kollases ajakirjanduses.
Tegelikult27. detsember 2017, 19:54
Ei avalda suurele publikule vastavat teemat ja pigem siis valetab kõigile näkku? Ma arvan, et ta ei saa avaldada vastavat teemat, sest ta ei halda vastavat teemat ja lihtsalt pluffib!
Tuleb tänada27. detsember 2017, 16:43
Et inimesed kes on käitunud halvasti, saavad uuel aastal oma tasu, tänada selleeest, et neid kes on solvanud ja alandanud, ootaks elus see, et neil näiteks sünniks haige laps jne.
kui ma ära põletan,27. detsember 2017, 15:48
kust siis valitsus teada saab, et ma tahan elamisväärset pensioni? Soovid tuleks ikka vastavatele asjapulkadele edasi saata, aga nojah, ma pole ju nõid.
Järgige juht nööre27. detsember 2017, 15:48
Iga "tasuta" asja eest tuleb maksta.
ja üsna rämedat hinda.
Dilemma < kas saada "tasuta",müüa oma hing ning kodumaa29. detsember 2017, 03:14
Siitsamast portaalist just äsja lugesin üht artiklit, et EL kingib Eestile palju raha,
muidugi sellisel juhul, kui Eesti teatud hääletusel hääletab ÕIGESTI.
Kas müüa oma hing või jääda ausaks?
ei usu27. detsember 2017, 15:45
tema juttu. Toimin oma sisetunde järgi.
Jumal on meiega!27. detsember 2017, 15:42
Nad kisendavad taevapoole ja nende ümber on tumedad pilved. Nad siplevad ja röögivad raevust sest pimedamat usku ei sa enam olla. Nende erekuumad katlad põlevad ja tuul üürgab häirekellana. Nende valsiks on tagurpidi rist nn Lucifer olemust maapealsel. Sinna kus valgus ei paista vaid põleb erekuum katel koos hingkisadena. Sest nemad püüavad sind oma nõiasõnadega püüniseid ja saavad salamisi sosinad. Nende usk eksitab teid ja toob esile ekslevaid hingesid, deemonid ja hingeröövleid. Olge head ja hoidke ennast valguse käes, sest nemad kardavad valgust!
Tegelikult27. detsember 2017, 19:58
Milline Jumal ja millise meiega??? Nii rumal jutt küll mõtlevale inimesele ei mõju, samuti nagu Kerro jutt ei mõju mõtlevale inimesele!
Marilyn sa oled tubli aga peameeles mee kõik teeme vigu ja tahame andestust27. detsember 2017, 22:49
Jumal on ainult üks ja igavene kes sinu põrmulegi andis hinge! Jumal ei ole milline vaid tema on Looja meie valguse ja eluandija Lord. Temaga pühavägevus täis ja suutis oma ainsa Armastuse meile Maapeale tuua. Jeesus Kristus on see kes meile Armastuseks saadeti ja temal on voli meie üle! Sest ta on Meiega! Hoia oma meeled sektandide eest ja ära lase rikkuda oma hinge Kuratlikusel. Marilyn on tubli tüdruk aga ta on segaduses Kuradi enda poolt. Sest Kui hingeröövlid on sinu meeltes teeb õnnetu hing oma tegusid mida ta hiljem kahetseb. Iga Ohver kes ei murdu ja ei pööra ära oma Lordi valguse eest pead. On alati kuulta Jumala headusele ja teda tõmmatakse pimedusest välja kogu porimülkas. Sest Saatan Lucifer on salakaval kui ühe ainsa tema sosinahäält himustad on tema oma püünised sinu pähe pannud järkmist saaki haarata. Hoia oma meelde sest sellel on ainult sinule andud ja tea et Jumalal on voli sinu hingerahule!
Priit27. detsember 2017, 15:39
Marilyn, kui sa mul selle pohmaka ära võtad, ma luban, et enam ei joo ja siis ma usun sind, kui nõida ! Sest hetkel on siin vasturääkivusi, pkski lause ei klapi jne ! Uusaasta kui selline, aastavahetus, see pole midagi kullainimene. Lihtsalt inimeste ajaarvestamine, väljamõeldud ajaarvestamine, numbrid, muud ei midagi maagilist. Ok miks öeldakse, enne meie ajaarvamist ? Sest siis peale seda hakati aega võtma, kuni tänaseni, see ongi aeg, aastavahetus la la. Kuidas saavad inimesed nii juhmid olla !?
lemps27. detsember 2017, 23:14
Kas sa selle peale ei ole tulnud, et jätad peale võtmata ja pohmakas kaob iseenesest?
Lasti lahta27. detsember 2017, 15:36
Hmmm???27. detsember 2017, 15:32
millest tahad (lasti lahta). Neid asju, mida uuest aastast ootad, tuleks kirja panna nii, nagu need asjad oleks juba juhtunud ja selle eest tänada. Lasti lahta?? mis asi see olla võiks?