Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. detsember 2017, 13:34

Printsid ja nende kallimad fotole tabanud britt loodab teenida kena kopika (30)

Kogu Suurbritannia oli esimesel jõulupühal elevuses, kui sinivereliste perekond üheskoos Püha Maria Magdaleena kirikus käis ja pärast ka neid tervitama tulnud lihtrahvaga suhtles. Ühe Briti pereema jaoks lõppes see päev eriti rõõmsalt – ta tegi kuldsest nelikust suurepärase foto, mille sai mitmele meediaväljaandele maha müüa. 

Eilsel kuningapere jõulujumalateenistusel Sandringhamis viibisid nii kuninganna Elizabeth II, printsid Philip ja Charles ning Cornwalli hertsoginna. Neist enim tähelepanu sai aga noorem põlvkond: prints William ja hertsoginna Catherine ning uus staarpaar prints Harry ja tema värske kihlatu Meghan Markle, vahendab Daily Mail.

Kõigi kiriku juurde tulnud fotograafide eesmärk oli ühine – jäädvustada ühisele pildile printsid ja nende kallimad. Nähtavasti õnnestus see kõige paremini aga tavalisel Inglismaa pereemal Karen Anvil, kes tippfotograafidest ette trügis. "Ma hõikasin neile (kuninglikule perekonnale – toim.) lihtsalt "häid jõule", misjärel nad minu poole vaatasid," kirjeldas Anvil, kuidas ta Williami, Harry, Catherine'i ja Meghani ühele fotole sai. 

Täna ilmus Karen Anvili tehtud foto mitmes ajalehes ja veebiportaalis. Naine loodab, et foto eest saadud honorarid aitavad tal ära maksta tütre õppemaksu.