no see neiu võiks küll mõne spetsialistiga nõu pidada, enne kui teisi õpetama hakkab. kui tema soovitusi jälgida ja neid marineeritud toite kuhjade viisi endale sisse kühveldada, siis võib ühe õhtuga tarbida rohkem suhkruid kui tavaliselt paari nädalaga. sama jutt äädika kohta- kõrvetised garanteeritud. süüa võib ju kõike kui seda teha mõistusega. isegi kui ühel õhtul aastas söömisega veidi liiale minna on see siiski tervislikum kui see meeletu suhkru-äädika sisse söömine. kuulake parem oma keha mitte isehakanud toitumisnõustajaid. kauneid pühi
enne kui toitumisteadlaseks hakata, võiks ikka pisut teadmisi ka omandada! Kas sa ikka tead, kui palju kaloreid võib olla praekapsas ja süsivesikuid marineeritud kõrvitsas ja kurgis, et neid taldrikule lausa kuhjata soovitad? Võibolla on soovitus mõeldud neid toorelt, töötlemata ja maitsestamata taldrikule kuhjata, aga seda enamus traditsioonilise jõululaua ääres vaevalt et teeb. Paar keedukartulit ja tükk liha, millest liigne rasv küpsetamise käigus on eraldunud, ei ole kaugeltki ebatervislikumad kui need sinu soovitused.
porgand suures koguses mõjub kilpnäärme tööd aeglustavalt ja aeglustab ainevahetust st paisud nagu õhupall. Keedetud porgandiga näed tulemust eriti kiiresti
KOMMENTAARID (31)