Triinu AkimseuFoto: MICHAEL ANTHONY TAYLOR
Inimesed
23. detsember 2017, 15:44

Endine Playboy modell Triinu Akimseu on lapseootel! (18)

Playboy modellina tuntud ning Mrs Worldwide tiitli napsanud Triinu Akimseu on avaldanud Instagrami foto, mis ei jäta kahtlusteks ruumi: tulemas on pisipere! 

Merry Christmas🌲 Photo by @michael_anthony_foto_jpn #okinawa #japan #merrychristmas

A post shared by Triinu (@printsessi_kiisu) on

Triinu Akimseu on abielus Hawailt pärit mehega ning suvel Õhtulehele antud intervjuus kirjeldas ta, et on kaasa töö tõttu kolimas peagi Jaapanisse.

Triinu ja Lance Foto: Erakogu

Triinul on selja taga väga põnev aasta - suvel pärjati ta Eestis peetud Missis Estonia võistlusel Missis World Estonia tiitli ning sügisel napsas ta Mrs Worldwide valimistel Singapuris esikoha. 

Triinu Akimseu Foto: MICHAEL ANTHONY TAYLOR

Triinu on varem Õhtulehele rääkinud, et kohtus oma abikaasa Lance'iga Eestis, kui naine tuli kodumaad külastama. Mees on mereväelane ja oli Eestis tööasjus. Lance palus Triinu kätt mobiilirakenduses. "Ta palus mu kätt sellises mobiilirakenduses nagu WhatsApp (selle kaudu saavad mobiilikasutajad internetiühenduse korral tasuta helistada ja sõnumeid vahetada – K. T.). Ma ei uskunud teda algul ja tegin ettepanekust kuvatõmmise, sest ma arvasin, et see on nali. Temal oli aga tõsi taga," on Triinu rääkinud.

2012. aastal nad abiellusid - tegu oli tagasihoidliku ja viimase minuti pulmaga. "Meie kummagi vanemaid polnud kohal ja meil polnud isegi abielusõrmuseid. Kohtasin kogu tema perekonda mõni päev enne abiellumist, sest nad elavad teisel saarel," on Triinu rääkinud. "Meid pani paari Hawaii osariigi kohtunik ja tegu oli tsiviilabieluga. Pärast käisime vaid tema lähimate sõpradega õhtust söömas."

Kaks aastat tagasi võtsid Triinu ja Lance oma perre koerakese nimega Belle. "Tegelikult oleme mõlemad valmis ka lapsesaamiseks, kuid enne veel, kui uue ilmakodaniku siia maailma toome, on meil mõned eesmärgid, mida tahame saavutada. Kutsikas on meile heaks harjutamiseks," ütles Triinu siis.

Õhtuleht soovib noortele palju palju õnne!