Kristel Mardisoo ja Tanel PadarFoto: Teet Malsroos
Inimesed
2. august 2019, 12:47

Lahkuminekute buum staaride seas pole esmakordne: vaata, kui palju paare läks lahku kaks aastat tagasi! (27)

Viimasel nädalal on Eesti seltskonnaajakirjandusel olnud palju tööd, kuna lahku on otsustanud minna mitmed pikka aega koos olnud paarid. Selline muster kordus aga ka kaks aastat tagasi, kui lahku läks samuti rekordiliselt palju paare.

Meenuta, milline lahkuminekute ja lahutuste buum toimus kaks aastat tagasi!

Sulo ja Gerli Tintse

Sulo Tintse Foto: Tiina Kõrtsini

Muusik Sulo Tintse teine abielu, veidi üle kolme aasta kestnud liit Gerli Tintsega on sai ülemullu lõpu. „See abielu on läbi saanud. Täna on minu elus ka uus inimene, kes ei ole põhjus minu lahutuses. Mis seal salata – kasvasime Gerliga lahku. Meie suhted halvenesid lõplikult üle aasta tagasi,“ rääkis Sulo.

Üllar ja Kristi Saaremäe

Kristi ja Üllar Saaremäe Foto: Ardo Kaljuvee

Üllar Saaremäe ja teatrikunstnik Kristi Leppik lahutasid 2017. aasta novembris abielu. Paari armastus süttis juba üle 20 aasta tagasi, koos elati sellest ajast pool. Paar ütles, et nende suhe käis juba aastaid kokku-lahku ning lõpuks otsustati sellele punkt panna. Möödunud aastal sai aga Saaremäe oma uue elukaaslase Ketlin Kütiga kaksikute tütarde vanemateks. Piigadele pandi nimedeks Eirin ja Freia. „Hoidsime neid nimesid südames. Need olid valitud veel enne laste sündi. Freia oli norra jumalanna, Eirin tähendab Iirimaad,“ selgitas Üllar.

Ithaka Maria ja Aleksei Savitski 

Ithaka Maria ja Aleksei Savitski Foto: Ardo Kaljuvee

2017. aastal lõppes ka Aleksei Savitski ja lauljatar Ithaka Maria Harito suhe.  Ithaka kolis pärast enda ja Aleksei kahe lapsega elama korterisse, mille ta ostis 12 aastat tagasi eksabikaasa Tomi Rahulaga.

Marilyn Kerro ja Aleksander Šeps 

MArilyn Kerro ja Aleksander Šeps Foto: facebook.com/devilmarilynkerro

20. juulil 2017 teatas nõianeiu Marilyn Kerro oma Facebooki lehel, et on elu- ja ametikaaslase Aleksandr Šepsiga suhte lõpetanud. „See ei tähenda, et midagi juhtus. Kõik on korras,“ kinnitas ta toona, viidates ka omavaheliste heade suhete jätkumisele. „Meil mõlemal on oma elu ja ma austan Sašat väga. See, et oleme koos ühel pildil, tõendab, et me ei ole vaenlased.“ Praeguseks on Kerro koos uue armastuse, Mark Alexandriga ning nende peres kasvab juba mullu juunis sündinud poeg Kaius-William ning tulekul on ka teine laps.

Tõnis ja Karmen Palts

Tõnis ja Karmen Palts Foto: ALDO LUUD

Poliitiku ja ettevõtja Tõnis Paltsi suhe abikaasa Karmeniga sai lõpu 2017. aasta suve alguses, mil mees kolis väidetavalt välja oma Tallinna vanalinna luksuskorterist, et pöörata elus uus lehekülg. Seejärel ilmus Tõnis avalikkuse ette endast poole noorema naisega, kellega koos kasvatab ka ühist last. „Jah, me oleme Karmeniga lahku läinud ja olen oma uue kaaslasega väga õnnelik,“ kommenteeris mees. Ühist elu Karmeniga jääb Tõnisele meenutama tütar Kärri ning pojad Karli, Tõnis ja Thomas.

Heli ja Gunnar Kraft

Heli ja Gunnar Kraft Foto: Tiina Kõrtsini

2017. aasta märtsis sai teatavaks, et Heli ja Gunnar Krafti 25 aastat kestnud abielu on juba möödunud suvel lahutatud. „Läksime lahku sõbralikult ja vastastikusel kokkuleppel,“ ütles Heli. Naine paljastas, et võttis tagasi oma neiupõlvenime Mets. „Mul on see nimi juba ajaloo annaalidesse kirjutatud ja peale lahutust tuli mõte, et võtan nime tagasi.“

Allan ja Vivika Oolo

Allan ja Vivika Oolo Foto: Toomas Tatar

Juunis teatasid lahutusest kiropraktik Allan Oolo ja tema abikaasa Vivika. „Meie ühine tee, millest sündis kaks imelist last oli täis suurt kirge ja armastust, on jõudnud omadega punkti, kus ületamatute erimeelsuste tõttu pole võimalik üheskoos jätkata.“ Nende abielu sai ametliku punkti 13. juulil. Vivika sõnul kaotas ta end suhtesse ning see sai paarile saatuslikus. „Tegelesingi ainult nende asjadega, mis olid Allaniga seotud. Enda asjad, enda soovid ja tahtmised jätsin unarusse."

Silvia Ilves ja Jukka Rautio

Silvia Ilves Foto: Martin Ahven

Muusik Silvia Ilvese ja tema miljonärist kaaslase Jukka Rautio suhe sai valusa lõpu jaanuaris. Mehel, kes kohtudes oli end vallaliseks nimetanud, oli tegelikult teine pere Soomes. Poolteist aastat kestnud suhtele pani lõpu Jukka teise naise saadetud sõnum Silviale, kus ta süüdistas muusikut perelõhkumises. „Selgus, et tegelikult nad ei olegi lahutatud,“ rääkis Silvia. „Aga mina, naiivitar, arvasin, et on.“

Andrei ja Tatjana-Elis Korobeinik

Korobeinikud Foto: MATI HIIS

Tunamullu suvel andis ärimees Andrei Korobeinik lahutuse saamiseks kohtusse oma abikaasa Tatjana-Elis Korobeiniku. „Ma ei saa seda kinnitada, sest tegemist ei ole avaliku huvi alla kuuluva teemaga,“ sõnas Korobeinik 24. juulil, päev enne kohtuistungit. Andrei ja Tatjana-Elis abiellusid paar aastat tagasi ja neil on ühine tütar.

Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe

Kalvi-Kalle ja Helen Foto: Erlend Štaub

Abielusaatest tuntud Helen ja Kalvi-Kalle on paar, kellele kevadel elas telerite vahendusel kaasa hulk inimesi. Kui saates näis paar kui teineteisele loodud, ei pakkunud päris elu sugugi pikka ja roosilist suhet. Loetud kuud hiljem algasid tülid, millel fännid sotsiaalmeedias hingestatult silma peal hoidsid. „Suhted ei ole teistele jagamiseks! Paaridevahelised suhted on isiklikud, mitte väljapoole demonstreerimiseks!” kirjutas Helen Facebookis oma konfliktidest Kalvi-Kallega, pahandades kaaslase avameelsuse üle. Nüüdseks kasvatab Helen, küll üksinda, tema ja Kalvi-Kalle tütart Carmenit, kuid sotsiaalmeedia põhjal võib öelda, et paar on türe nimel erimeelsused tahaplaanile jätnud.

Marko ja Gerli Asmer

Gerli ja Marko Asmer Foto: ARNO SAAR

2017. aasta juulikuu tõi lahutusuudise ka endise vormelisõitja Marko Asmeri perre. Asmeril oli tihe aeg – kõigepealt jäi ta Viimsi toidupoe parklas autoga ukerdades silma ning selgus, et mees on alkoholijoobes. Mõni aeg hiljem selgus, et tema ja abikaasa Gerli on lahutanud oma abielu. „Eks see on väga kurb sündmus. Ja raske on. Eriti lastele, keda me peame ikka nüüd koos kasvatama,“ ütles mees Publikule. Marko ja Gerli abiellusid 2014. aastal.

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla

Lenna ja Robert Foto: Tiina Kõrtsini

13 aastat koos olnud muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla, kes pidevalt kokku lahku käisid, kuid lõpuks kaks lastki said, teatasid 2017. aasta augustis, et on otsustanud lõplikult eri teid minna. "Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena," sõnas Lenna Kuurmaa. "Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad. Rohkem ja pikemalt oma eraelu teemal midagi kommenteerida ei näe me vajadust," andsid muusikud teada ühises pressiteates. Praeguseks on Lenna kihlatud näitleja Lauri Mäesepaga ning ühiselt toimetatakse Lenna Setomaa talus.

Juss Haasma ja Ann Vilgats

Juss ja Ann Foto: Ardo Kaljuvee

Oma elukaaslasest ja kahe lapse emast Annist läks 2017. aasta sügise hakul lahku näitleja Juss Haasma. „Oleme elanud lahus juba mõnda aega ja me ei näe selles midagi halba ega imelikku, lähedased on mõistvad,“ tunnistas mees Elu24-le. Sahistatakse, et nende suhted on aga jälle soojenema hakatud ning Haasmad on Anni seltsis liikumas nähtud.

Ken ja Arlin Saar

ARLIN, KEN SAAN Tags: Arlin, Ken Saan Foto: Erlend Štaub

2011. aastal salaja oma kallima Arliniga abiellunud filmimees Ken Saan teatas oktoobri lõpus Facebookis, et on lahutanud. Mees lisas sotsiaalmeediasse elusündmuse „lahutatud“, kuid kumbki osapool sel teemal kommentaare ei jaganud. Nüüdseks naudib Ken armuõnne juba uue muusaga.

Uku Suviste ja Merilin Taimre

Paljas Porgand ja Uku Suviste Foto: Kalev Lilleorg

2017. aasta valentinipäeva paiku teatasid oma suhtest laulja Uku Suviste ja populaarne blogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand. Noorte õnn jäi üürikeseks, sest juba novembri lõpus teatas Uku oma sotsiaalmeediakontol ühise pildiga, et nad on otsustanud lahku minna. "See näitab inimeste tugevust, mitte nõrkust, omavahelised sidemed lõhkuda. Isegi siis, kui see on viimane asi, mida tahetakse. Me austame teineteist piisavalt, et õigel hetkel teineteisest lahkuda. Me palume teilt kõigilt meie otsust austada ja meilt küsimusi mitte esitada. Meie suhe on olnud tähtis etapp meie mõlema elus, ent kõik head asjad saavad kord otsa," kirjutas ta. Praegu on Taimre juba pikemat aega suhtes Roomet Poomiga ning hiljuti kolisid nad ka kokku elama.

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo

Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Teet Malsroos

2017. aasta septembris lahvatas uudispomm, kui selgus, et Eesti esirokkar Tanel Padari kallim Kristel Mardisoo on abielus! Selgus, et Mardisoo oli 2016 sõlminud ametliku liidu mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreasega. Kristel tunnistas Kroonikale, et nii see tõesti on ja nad on Taneliga korduvalt aastate jooksul kokku ja lahku käinud. Sellest, miks ta aga teise mehega abiellus, Kristel ei rääkinud. Tänaseks on on Tanel Padar kihlatud uue kaunitari, Laura Villmanniga ning kohe-kohe on sündimas ka nende esimene laps.

Artjom Savitski  

Artjom Savitski ja Anna Foto: KALEV LILLEORG

Pea kolm aastat kestnud suhtele Anna Leppikuga pani 2017. aasta lõpus punkti muusik Artjom Savitski. „Oleme tõepoolest lahku läinud. Nägime kooseksisteerimist ja tulevikku erinevalt. Oli rahumeelne lõpp, kus ühel hetkel mõlemale lihtsalt tundus targem lahti lasta. Soovin Annale parimat. Tegu on suurepärase inimesega,“ ütles mees Kroonikale.

Andres ja Katrin Maimik

Maimikud Foto: Arno Saar

Juba 2016. aastal sahistati, et edukas filmitandem Andres ja Katrin Maimik on lahku minemas. 2017 märtsis postitas Andres aga oma sotsiaalmeediasse pildi, mis tehtud perekonnaseisuameti büroo lahutusosakonna aknast, andes mõista, et abielu on saanud ka ametliku lõpu. Katrin Maimik ei soovinud teemat kommenteerida, sest see on liiga isiklik.  Nüüd on Katrin suhtes kunstnik Enn Tegovaga, kellega nad mõni aeg tagasi ka tütre said.

Kadri Tali 

Kadri Tali ja Martin Lehtonen Foto: AIVAR KULLAMAA

Muusikamänedžer Kadri Tali lahutas mõni aeg tagasi abielu soomlase Martin Lehtoneniga. Suhe hakkas hapuks minema juba üle aasta tagasi, kui esimesed sammud lahutuse suunas tehti. Soomes tuleb abikaasadel otsust läbi mõelda kuus kuud. Pikk mõtlemisaeg paari suhtesse aga paranemist ei toonud. „See on meile kõigile raske ja valus teema. Mis seal siis ikka! Meil on kaks toredat poega. Neile on ju oluline, et ema ja isa oleksid sõbralikus üksmeeles. Kõige tähtsam on, et poiste jaoks oleks pere olemas. Mehed ja naised võivad lahutada, aga lastest ju ei lahutata. Laste nimel elame me Martiniga tegelikult siiani reaalselt ühe katuse all koos,“ paljastas Kadri novembris Kroonikale.

Margit ja Tanel Härma 

Margit ja Tanel Härma Foto: ARNO SAAR

2017 septembris lahutas oma teise abielu toiduketi Mamo asutaja Margit Härma. Tema abikaasa Tanel pidi tööasjus minema Londonisse ja lahutuse peamiseks põhjuseks oligi pidev distants abikaasade vahel, vahendas Kroonika. Tanel ja Margit olid abielus viis aastat, kuid Margiti sõnul tulid lõpuks ikkagi mängu kaugus, kurbus ja igatsus, mis lõpuks lihtsalt üle keesid ja suhte jätkumise võimatuks tegid.