Meryl Streepi kehastatud Donna filmis "Mamma Mia!"Foto: Universal Pictures
Film
22. detsember 2017, 12:36

Fännid paanikas: kas „Mamma Mia!“ järjefilmis on Meryl Streepi kehastatud peategelane manala teele läinud?

Muusikalise komöödia „Mamma Mia!“ järjefilm hakkab valmis saama ning kogu esimese filmi näitlejatearmee on taas ABBA muusika austamiseks kokku kogutud. Täna avaldati „Mamma Mia! Here We Go Again“ filmi treiler ning osad fännid on paanikas, kuna sellest jäi mulje, nagu Meryl Streepi kehastatud peategelane Donna on vahepeal surma saanud.

Treileris räägitakse Donnast minevikuvormis ning meenutatakse tema nooruspõlve, kuidas temast laulja sai ja kuidas ta lapse sai. Donna tütar Sophie (Amanda Seyfried) on teises filmis rase ning treilerist jääb mulje, et Donna on surnud ning tema tütart ootab ees samasugune katsumus üksikemana nagu temalgi oli.

Stseen filmist "Mamma Mia!" Foto: Reuters/Scanpix

„Kellega ma 2018. aasta tühistamiseks rääkima pean? Meryl Streep sai „Mamma Mia 2“ filmis surma. Öelge Kim Jong-unile, et ta nuppu vajutaks,“ kirjutas üks fänn Twitteris.

„Mul on täielik kollaps sellepärast, et Donna on surnud. See rikkus mu jõulud,“ lisas teine.

Tegelikkuses on Streepi poolt mängitud Donna aga muidugi elus ning mängib järjefilmis suurt rolli. Muuhulgas saab filmis näha Donna ema, keda mängib tuntud lauljatar Cher.

Siinkohal oleks õiglane teha ninanips järjefilmi treileri kokkupanijatele, kes sellega nõnda halvasti maha said, et sellest selline paanika tekkis.