HIRMKALLIS KLEIT: Tänu osavalt valitud poosile ei paljasta kleidi kuldse tikandiga läbipaistev ülaosa prints Harry pruudi Meghan Markle'i ihu ülemäära palju. Foto: AFP/SCANPIX
Inimesed
21. detsember 2017, 19:11

Printsi pruut kannab kihlusfotol 63 000eurost kleiti (6)

Kui intiimne poos ja kui paljastav kleit! Prints Harry ja tema väljavalitu Meghan Markle'i värsked kihlusportreed on üldsuse ahhetama pannud – seda veel enne, kui selgus, kuivõrd kallis haute couture rüü on vastsel kuninglikul kihlatul üll!

Kensingtoni palee teatel on ametlike kihlusportreede autor mainekas moe- ja staarifotograaf Alexi Lubomirski, kes jäädvustas õnnest särava noorpaari selle nädala algul Frogmore House'i nimelises kuninglikus eraresidentsis. See asub nende pulmapaiga Windsori lossi territooriumil. 

Mustvalge foto kinnisilmi õrnutsevast noorpaarist on küllap intiimseim kaader Briti kuningliku pere liikmetest.

100% ARMASTUST: Sellist õrnutsemist pole Briti kuningakoja kihlusfotodel eales nähtud. Mustvalge foto kasuks otsustati viimati 1986. aastal – toona kihlusid Elizabeth II keskmine poeg prints Andrew ja Sarah Ferguson.  Foto: AFP/SCANPIX

Ameeriklanna Meghan (36) kannab kreemikat kampsunit, mis kuulu järgi on pärit Victoria Beckhami moemajast. See on endisele Spice Girlsi lauljatarile tohutu tunnustus. Ka 33aastane prints on otsustanud Briti moetööstusele toetust avaldada: temal on fotol seljas Burberry mantel, mille hõlma all ta oma kaunist kihlatut soojas hoiab.

Ent kõige rohkem on kõmu tekitanud Meghani läbipaistev must satsilise seelikuosaga õhtutualett, millega ta tõusis Briti kuningakoja kihlusfotode kroonimata printsessiks. Daily Maili andmeil on see punavaibagalale sobilik moekunstihõrgutis pärit Londoni kaubamärgi  Ralph & Russo mullusest sügistalvisest kollektsioonist. Käsitsi valmistatud kleit, mille tikkimiseks ja õmblemiseks on ilmselt kulunud tuhandeid tunde, maksab lehe hinnangul 56 000 naelsterlingit ehk 63 000 eurot. Küllap ei pidanud noorpaar sellist väljaminekut tegema, vaid Meghan sai kauni kleidi laenuks. 

Mõistagi võrreldakse värskeid fotosid prints Williami ja Kate Middletoni seitsme aasta taguste portreedega. Nende autor oli tippude tipp – maailmakuulus moefotograaf Mario Testino. Printsi südamedaami kleit firmalt Reiss maksis vähem kui 200 eurot ja teisel fotol olev Whistlesi pluus 100 euro ringis.

SIIVSALT VALGE: Kate Middleton kandis ühel kihlusportreel Reissi kleiti, mis maksis alla 200 euro, ning teisel umbes sajaeurost pluusi.  Foto: REUTERS/SCANPIX

Toona peeti Williami ja Kate'i fotosid nende sooja läheduse poolest revolutsiooniliseks, kuid printsi noorem vend ja tema näitlejannast pruut on nad üle trumbanud.

Foto: REUTERS/SCANPIX

„Harry annab ilmselgelt rõõmuga kogu maailmale teada, kui õnnelik ja armunud ta on, ning Meghani suur enesekindlus on võimaldanud Harryl kuningliku armuromansi tavapärasest ametlikkusest üle astuda ning näidata nende suhte märksa intiimsemat külge,“ kommenteerib Daily Mailile kehakeeleekspert Judi James.