Tõsielustaar Helen Kõpp näitas beebikõhtuFoto: kuvatõmmis/ Instagram
Inimesed
21. detsember 2017, 16:54

Lapseootus teeb ilusaks: Kalvi-Kallest rasedaks jäänud Helen näitas esimest korda beebikõhtu! (77)

Saatest “Prooviabielu” Eesti popimaks tõsielustaariks saanud Helen Kõpp näitas täna Instagramis esimest korda oma ümaramat kõhukest, kus tema ja Kalvi-Kalle armuvili kasvab. Tundub, et beebiootus mõjub neiule hästi, kuna tüdruk lausa särab, peas krooniks särtsroosad juuksed!

Uudis beebiootusest tuli avalikuks nädal tagasi, kui Kalvi-Kalle oma Instagrami kontole ultrahelifoto postitas, kus oli peal Heleni. Seejärel kinnitas Helen Snapchatis jälgijatele, et on rase ja valmistub üksikemaks saama. 

Nimelt pole paraku Kalvi-Kalle ja Helen juba mõnda aega armastust ja omavahelist mõistmist leidnud, mistõttu on nende eluteed lahku läinud. 

"See on nagu avalik saladus - seda teavad kõik, ent sellest otseselt ei räägita, sest ma olen ise seda peidus hoidnud. Ja üllatus-üllatus, ma olen juba väga pikalt, ma ei teagi kui pikalt, Kalvi-Kallest täiesti lahus," rääkis Helen Snapchatis.

Neljandat kuud raseda Heleni sõnul on tema otsus Kalvi-Kalle lapsesaamise juurest eemal hoida teadlik. "Põhjuseid on palju," ütles Helen. "Ta elas mu kulul, kirjutas teistele naistele ja lisaks veel vaimne terror," kirjeldas ta.

Tegelikult tuli lapsesaamise mõte hoopiski Kalvi-Kallelt, kes muidugi Heleni peale väga vihane on, et too last üksi tahab kasvatada. Kuid siiski on noormehel Heleni vastu tunded ning ta usub, et ta saab siiski oma last kasvatada.

„Ütleme nii, et mis ma ikka solvun, lapsed on armsad ja laps varem või hiljem vajab isahoolitsust ja hakkab otsima oma isa,“ rääkis ta.

Foto: https://www.instagram.com/prooviabielumemed/

Helen aga ei näe Kalvi-Kalles oma lapse isa kandidaati ning välistab koos pere loomise: „ Lapse ümber võiks ikka olla armastav keskkond, mitte ülbitsevad inimesed ja selline isa, kes ei suuda isegi endaga hakkama saada. Ma ei taha ära leppida. On asjad, mis on parandamatud. On asju, mida päästa enam ei anna. Ja ma olen igati nõus temaga hästi läbi saama. Aga koos me paraku ei saa olla, kui ta naerab mulle lihtsalt näkku ja ütleb, et läheb paneb külanaisi,“ tõdes tõsielusarjade staar pettunult.

Hoolimata tülist, tunnistas ka Helen, et ka temapoolsed tunded pole veel kadunud: „Tunded nii kiiresti vist ei kao aga pigem tuleb siin mõelda peaga, mitte enam oma rumala südamega. Eks ma ikkagi austan teda endiselt aga ei lase enam endaga lollitada.“