JonhyunFoto: JUNG YEON-JE
Inimesed
20. detsember 2017, 09:00

Traagiliselt surnud poptähe fännid keelduvad uskumast, et teda enam ei ole

Lõuna-Korea tuntumaid popstaare, poisteansambli SHINee solist Jonghyun leiti esmaspäeval surnuna. 27aastane laulja oli endale vingugaasiga otsa peale teinud, kuid fännid keelduvad tema enesetappu uskumast.

Lõuna-Korea uudisteagentuuri Yonhap News Agency teatel oli Jonghyuni õde saanud hetk enne kuulsa venna surma temalt mobiilisõnumi. „Ole hea ja lase mul minna," vahendab Ilta-Sanomat. Lähedaste sõnul oli noor andekas laulja, laululooja ja produtsent kannatanud depressiooni all ega suutnud taluda elu avalikkuse ees. 

Meeleheitel fännid ei suuda uskuda, et nende lemmikut enam ei ole. Paljud on veendunud, et Jongyun lamab haiglas ning saab terveks.

 „Ta ei ole surnud," kinnitas üks K-popi superstaari fänn sotsiaalmeedias. „Ta võitleb elu eest."

 „Peame ootama haiglast vastust. Usun, et temaga on kõik korras ja et ta on endiselt elus. Jõuluime!" kirjutas teine. 

Kui üks fännidest toonitas, et õde oli Jongyuni enesetappu kinnitanud, tuli kohe vastulöök:  „Õde ütles, et ta üritas enesetappu. Ta ei öelnud, et Jongyun sai surma."

Teisipäeval aga algas Söulis Asani meditsiinikeskuses fännide mälestusteenistusega kolmepäevane leinaaeg. Matuseteenistus peetakse kohaliku ajakirjanduse teatel neljapäeval, 21. detsembril.