Brown ja Belafonte 2014. aastal. Foto: GUS RUELAS
Inimesed
20. detsember 2017, 10:00

Mel B inetu lahutus jõudis viimaks lõpule (1)

Endine Spice Girlsi lauljatar Melanie Brown ja tema abikaasa Stephen Belafonte said üheksa kuud pärast lahkuminekut ametliku lahutuse viimaks kätte.

„Olen vallaline ja valmis suhteid sõlmima," kuulutas võidukas Belafonte Los Angelese kohtumajast väljudes. 42aastane Stephen, keda Mel süüdistas pidevas vägivallatsemises, nimetas end nüüd maailma õnnelikemaks meheks. Browni ennast kohtus ei nähtud.

Endine Spice Girlsi lauljatar peab eksabikaasale kolm aastat elatist maksma, väidab TMZ.com. Vastutasuks nõustus Belafonte hävitama võimalikud kompromiteerivad videomaterjalid. Väidetavalt filmis Belafonte Ameerika talendisaate kohtunikust poptähte intiimvahekordi nende tütre lapsehoidjaga ning lõi ka ise grupiseksis kaasa. 

Daily Maili teatel peab Mel katma oma eksmehe kohtukulud, mis küünivad väidetavalt veerand miljoni dollari kanti. Abielu jooksul loodud firmade ning ka Los Angelese kodumüügist saadava kasumi nõustusid ekskaasad pooleks jagama. Kahe peale hakkavad nad edaspidi kasvatama ka oma ühist tütart, kuueaastast Madisoni.