JonghyunFoto: AFP
Inimesed
19. detsember 2017, 13:46

27aastane Korea superstaar võttis endalt masenduse tõttu elu (2)

Lõuna-Korea ühe kuulsama popgrupi SHINee solist Jonghyun leiti esmaspäeval oma Söuli kodust surnuna. Ka edukat soolokarjääri teinud lauljal oli vanust vaid 27 aastat. Politsei sõnul on ilmne, et noormees võttis ise endalt elu, vahendab BBC News.

Omaste palvel lahkamist ei tehta.

Viieliikmelise SHINee laulja ja tantsija, aga ka laululooja ja produtsent Jonghyun (õige nimi Kim Yong-hyun) oli fännide seas tuntud tundliku noormehena, kes ei osanud staarisaatusest mõnu tunda. Laulja lähedane sõbratar Nine9, kolleeg ansamblist Dear Cloud, postitas sotsiaalmeediasse kirjakese, mille Jonghyun oli talle saatnud paar nädalat tagasi. 

„Depressioon, mis mind aeglaselt õgis, on minust viimaks jagu saanud,“ seisab kirjas. Nine9 sõnul oli Jonghyn edastanud talle kirja koos juhtnööriga, et see tuleb avalikustada, „juhul kui ta maailmast kaob“.

Kirjas oli K-popiks kutsutava Korea popmuusika superstaar pihtinud avaliku elu raskustest. „Olin sisimas katki,“ kirjutas Jonghyun. 

Uudisteagentuuri AFP teatel oli Jonghyun enne saatusliku otsuse täideviimist saatnud ka oma õele mitu mobiilisõnumit, nende seas „See on mu viimne hüvastijätt“.