Toomas LeppFoto: Teet Malsroos
Krimi
18. detsember 2017, 12:39

Prokuratuur otsustab TTV eksjuhile Toomas Lepale süüdistuse esitamise (8)

Keskkriminaalpolitsei (KKP) lõpetas omastamises kahtlustatava Tallinna Televisiooni eksjuhi Toomas Lepa kriminaalasjas tõendite kogumise ning saatis kriminaalasja toimikud Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse esitamise otsustamiseks.

Koos Lepaga on kahtlustatavate hulgas Tallinna TV endine juhatuse liige Mart Ummelas, KVA Telecom omanik Valter Kraavi ja tema abikaasa Lea Kraavi, kes on Lepa firma Videomeedia raamatupidaja ning juriidilise isikuna on kahtlustatav ka KVA Telecom, kirjutab ERRi uudisportaal.

Kahtlustuse järgi lasi Toomas Lepp mitme aasta jooksul maksta Tallinna Televisioonil endaga seotud ettevõttele igakuiselt tasu teenuste eest, mida tegelikult ei osutanud.

Pärast kriminaaluurimise käivitamist vabastas TTV Ummelase ametist ning Lepp esitas Tallinna TV nõukogu esimehele ise avalduse juhatuse liikme ametikohalt tagasiastumiseks, mille nõukogu ka rahuldas.

"Olen uurijaile korduvalt kinnitanud, et pole midagi ebaseaduslikku teinud. ja loodan, et see asi vähemasti minu suhtes lõpetatakse võimalikult kiiresti, sest see on põhjustanud mulle isiklikult palju tõsiseid probleeme," nentis Ummelas.