George Clooney Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. detsember 2017, 13:07

TÕELINE SÕBER: George Clooney tegi oma 14 semust üleöö miljonärid (29)

Maailmakuulsa näitleja George Clooney lähedane sõber ja äripartner Rande Gerber paljastas, et Clooney kutsus ühel heal õhtul sõbrad enda poole ja kinkis kõigile miljon dollarit.

Suuremeelse kingituse tegi rikas näitleja 2013. aastal oma 14 kõige lähedasemale sõbrale, kellest koosnevat kampa nimetab ta ise hellitavalt "Poisteks", vahendab kõmuportaal E!.

Kokku 14 miljoni dollari suurune kingifond polnud aga veel sugugi kõik – Clooney maksis tol aastal ära ka kõik oma sõprade maksud.  

"George helistas mulle ja "Poistele" 2013. aasta sügisel ning ütles, et märgi oma kalendris ära 27. september, sest siis toimub tema kodus õhtusöök," meenutab Gerber. Kui kamp Clooney häärberisse kohale jõudis, leidis iga mees enda koha kõrvalt õhtusöögilauas disainerkohvri, mille sees oli miljon dollarit. Seda 20-dollarilistes kupüürides. 

Clooney oli kingikohvrite sisust jahmunud sõpradele selgitanud, et nad on talle väga tähtsad. Ka oli näitleja meenutanud neid aegu, kui ta esimest korda LA-sse tuli. Nimelt oli tema karjäär siis veel lapsekingades ning kuna ka rahaga polnud priisata, ööbis ta sõprade pool diivanil. "Ma olen õnnega koos, et teie minu elus olete. Ilma teieta ei oleks ma seal, kus ma täna olen. Seega on minu jaoks väga oluline teile kõigile midagi tagasi anda," oli Clooney lausunud. 

Gerber märkis, et erinevalt tippnäitleja Clooneyst ei lähe kõigil tema sõpradel elus nii hästi. "Mõned neist lausa virelevad ja ei suuda oma perekonda rahaliselt toetada."

Portaali CelebrityNetWorth andmetel on George Clooney varanduse suurus 2017. aasta seisuga vähemalt 500 miljonit dollarit.