Dustin Hoffman koos oma laste Karina, Jenna, Jacobi, Rebecca, Maxi ja Alexandraga. Honoured Foto: Chris Ashford
Inimesed
16. detsember 2017, 13:00

Süüdistus: Dustin Hoffman näitas tütre 16aastasele sõbrannale oma riista (23)

Hollywoodi superstaari Dustin Hoffmani pihta on lajatatud juba kuues ahistamissüüdistus.

Hoffmani (80) tütre Karina omaaegne klassiõde väidab, et Oscari-võitja ahistas teda, kui ta oli vaid 16aastane. Hoffmani advokaadi väitel aga on tegu laimuga. 

Kori Thomas rääkis ajakirjale Variety, et veetis 1980. aastal koos Karina ja tema kuulsa isaga Manhattanil meeldiva päeva - nad käisid raamatupoodides ja restoranis. Kori ema-isa pidid talle restorani järele tulema, kuid toona 43aastane Hoffman teinud ettepaneku jätta neile kirjake ja minna hoopis tema hotelli. 

Hoffmani tütar lahkus hotellist peatselt ja Kori jäi tema isaga kahekesi oma vanemaid ootama. Hoffman ütles, et läheb seniks duši alla. Kui superstaar mõni minut hiljem naasis, oli tal üll vaid vannilina. Siis langetas ta selle põrandale.

„Hoffman seisis seal paljalt. Ma vist oleksin äärepealt kokku varisenud. Ma polnud paljast meest varem näinud," rääkis Kori ajakirjale. „Olin hirmust kangestunud. Ma ei teadnud, mida teha."

Nõudis, et tüdruk masseeriks tema jalgu

Kori sõnul nautis Hoffman tema kimbatust ega kiirustanud enda varjamisega. „Ta lihtsalt seisis. Ta ei kiirustanud."

Viimaks pani näitleja hommikumantli selga, kuid paljus siis tütre klassiõel oma jalgu masseerida. Pabinas ja naiivse teismelisena tegi Kori, nagu palutud.

„Ma ei teadnud, et ma tohin ära öelda. Nii et masseerisin. Ja tema muudkui ütles: „Ma olen paljas. Kas tahad näha?""

Õnneks helises telefon - see oli Kori ema, kes oli tütrele järele tulnud. Kuid nüüdseks edukas näitekirjanik ja ühe lapse ema Kori tunnistab, et ei rääkinud oma emale, advokaat Zuleika Thomasele, midagi - kuigi too kahtlustas, et midagi oli juhtunud. 

Kori oli valmis juhtunust rääkima alles seitse aastat hiljem pärast tütre sündi - ent ka siis ühele sugulasele, mitte emale. Zuleika Thomas sai tütre üleelamistest teada alles hiljuti. Ka Hoffmani tütrele, kellega ta oli lähedastes suhetes ning kes oli lausa tema pulmas pruutneitsiks, rääkis Kori juhtunust alles hiljuti.

Thomas on juba mitmes naine, kes süüdistab Hoffmanit omaaegses sündsusetus käitumises.