Evelin Võigemast koos Loviise ning kolleeg Ursula Ratasepaga. Foto: Teet Malsroos
Inimesed
15. detsember 2017, 13:30

Võigemastide tütar kehastub „Maša ja karu“ Mašaks (7)

Näitlejate Priit ja Evelin Võigemasti kümneaastane tütar Loviise annab oma hääle menuka multifilmi „Maša ja karu“ Mašale.

20. ja 21. detsembril Saku Suurhallis nähtavas jääetenduses „Masha and The Bear on Ice“, mis põhineb 2009. aastal loodud muinasjutuainelisel 3D animatsioonil “Maša ja karu”, teevad kaasa mitmed nimekad Eesti näitlejad ja lauljad, nende seas Indrek Taalmaa (karu), Mart Müürisepp (panda), Ott Lepland, Tanja Mihhailova-Saar jt. 

Gustav Adolfi Gümnaasiumi kolmanda klassi õpilane Loviise Võigemast on vaatamata noorele eale tõestanud end särava ja loomingulise artistina. Tüdruk on juba väiksest peale dubleerinud animafilme, nagu näiteks „Sammy seiklused 2“ ja  „Mina, supervaras 3“, ning löönud koos emaga kaasa nii telesõus „Suure tähe väike täht“ kui ka mulluses menumuusikalis „Viiuldaja katusel“, kus ta mängis Tevye ja Golde tütart Shprintzet.  

Mullu pälvis Loviise Märjamaal ülevabariigilisel muusikalise omaloomingu konkursil kuni 11-aastaste vanusegrupis oma klaveripalaga “Salapärane uks” esikoha.