Olav Osolin esitles Viru Keskuse Rahvaraamatus raamatut Need Näod Kõlavad Tuttavalt.Foto: Robin Roots
Inimesed
14. detsember 2017, 21:05

GALERII | Paroodiasaate „Su nägu kõlab tuttavalt“ kohtunik Olav Osolin esitles telgitaguste raamatut (8)

Paroodiasaatest „Su nägu kõlab tuttavalt“ tuttav reklaamimees Olav Osolin esitles Viru keskuse Rahva Raamatus oma ahjusooja raamatut „Need näod kõlavad tuttavalt“, mis jutustab selle saate telgitagustest ja meeletust trallist.

Lisaks autorile tulid oma kogemustest rääkima ja autogramme jagama ka näosaates osalenud lauljad Lauri Liiv, Nele-Liis Vaiksoo, Kaire Vilgats ja Inga Lunge.

Kõik need viis näosaate hooaega on selles saates olnud kohtunikuks Olav Osolin, kes on ka ainsana kohtunikupingilt ära vaadanud absoluutselt kõik etteasted, millega osalejad on inimesi nii südamest naerma pannud kui ka mõnikord neile pisara silma toonud.

Aga lisaks sellele on Osolin ringi jalutanud ka telesaate telgitagustes ja näinud oma silmaga, mis toimub siis, kui rahva pühapäevaõhtune meelisprogramm pole veel peale hakanud, ja ka siis, kui kaamerad on juba välja lülitatud.

Olav Osolin ei tahtnud seda kõike ainult enda teada jätta, ja seetõttu pani ta oma muljed kirja raamatusse „Need näod kõlavad tuttavalt”, mis pajatab haaravalt näosaate köögipoolest ja tipphetkedest ning seda nii autori enda kui ka kõikide artistide silmade läbi.

See on rohkelt illustreeritud erakordselt põnev lugemine Eesti ühe menukama telesaate tegemisest, mis peaks huvi pakkuma nii neile, kes tahaksid veel kord selle vahvamaid hetki meelde tuletada, kui ka neile, kes on juba aastaid himustanud teada saada, kuidas seda tegelikult tehakse.