Foto: HANNIBAL HANSCHKE/Reuters
Inimesed
14. detsember 2017, 12:17

Robbie Williamsi tervis teeb muret: olin intensiivravis voolikute külge aheldatud (3)

Laulja Robbie Williams teatas, et teda on tabanud tervisemured, mistõttu pidi ta nädala haiglas veetma, vahendab The Sun. Mees jättis septembris tuuri pooleli ning hiljem selgus, et ta viidi haiglasse.

Nüüd paljastab Williams, et arstide kinnitusel pole tema ajuga kõik korras. Mees ütles The Sunile, et jäi Zürichis esinedes väga haigeks. „Mu vasak käsi läks tuimaks ja suunurgast hakkas ila voolama. Mul oli peavalu ja raskusi hingamisega,“ paljastab mees. Lava taha kutsuti arst, kes ütles, et 43aastane laulja ei saa oma tuuri jätkata.

Mees oli kindel, et teeb tuuri lõpuni, kuid lendas Londonisse, et kiiresti teste teha – talt võeti verd ning vaadati üle süda ja aju. „Mu ajust leiti midagi, mis nägi välja nagu veri,“ ütles ta. Mees ütleb, et haiglas olek oli väga hirmutav ning ta viidi kohe intensiivravisse.

Williamsi naine Ayda Field oli samal ajal Ameerikas ning ei saanud meest vaatama minna. „Olin väikeses voodis, aheldatud voolikute külge.“ Mees kontrolliti igatpidi üle ning arstid käskisid tal paar nädalat mitte midagi stressitekitavat teha ja lihtsalt olla voodis, magada ja end hästi kohelda.

Tervismured panid mehe oma elu uuesti väärtustama. „See õpetas mulle, et ma olen 43, mitte 23 ja pean oma keha ja vaimu eest paremini hoolitsema.“ Nii on Williams hakanud tegema joogat ja pilatest ning mediteerima.