Foto: Teet Malsroos
Tele
13. detsember 2017, 18:21

VIDEO | Reinsalu vaikima sundinud Ligi sõimas teda "tõpraks" ja "täielikuks pätiks" (130)

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi käratas ETV "Foorumi" saates Urmas Reinsalule "Ole kuss!" ning oli endast nii väljas, et suhtlusvõrgustikus lajatas ta justiitsministrile täiega.

"Suurim tõbras oli Reinsalu (justiitsminister Urmas Reinsalu - toim), kelle vastused olid Ervin Abel ja ega vassimisega usaldust ei võida. Kadri (majandus- ja taristuminister Kadri Simson - toim) oli enda kohta viisakas, aga Reinsalu täielik pätt. Ei mingit plaani asjast rääkida, ainult irvitus sisulise vaidluse suhtes, ei ühtki vastust, miks nad täidavad järjest Savisaare unistusi ja lammutavad kõiki reforme," kirjutas Ligi ERRi uudisportaali vahendusel.

Lõpuks teatas Ligi, et ta ise ei vaatagi Foorumit, kuid peab erakonna soovil saates käima: "Sita maiste on minnes alati, sest alati pean vaidlema tüüpidega, kelle ainus eriala on debati lõhkumine."

Reinsalu kommentaar

Justiitsminister Urmas Reinsalu ei soovinud ERR-ile Ligi väljaütlemist pikalt lahata: "Eks Jürgen Ligi annab päeva- ja öökaupa oma pisikese panuse Eesti poliitilise ja inimsuhete kultuuri arengusse. Millegipärast meenus täiesti asjasse mittepuutuv tähendamissõna, et eks see koer kiunu kõige valjemalt, kes kiviga pihta sai. Rahulikku jõuluaega isand Ligile."