Elina NetšajevaFoto: Martin Ahven
Inimesed
13. detsember 2017, 14:42

Elina Netšajeva muutis oma nime: loodan, et see väikene muutus toob mõnusaid värskeid tuuli minu artistiellu (7)

Eesti Laul 2018 poolfinaali pääsenud Elina Netšajeva muutis oma nime kirjapilti rahvusvahelisemaks. Lauluga „La forza” poolfinaalis osalev Elina palub edaspidi oma perekonnanime kirjutada Netšajeva asemel Nechayeva. 

„Otsustasime nime kirjapilti muuta, kuna Š-täht võib tekitada inimestel väikest segadust,” selgitab Elina. „Interneti väljadel on artisti lihtsam leida, kui nime kirjapilt on rahvusvahelisem ja ilma eriliste täpitähtedeta. Loodan, et see väikene muutus toob mõnusaid värskeid tuuli minu artistiellu.”

Möödunud aastal juhtis Elina koos Marko Reikopiga Eesti Laulu poolfinaale, kuid sel aastal otsustas ka ise konkursist osa võtta. „La forza” on kirjutatud koostöös Timo Vendtiga, kes oli ka Tanja võiduloo „Amazing” taga. Samuti on tiimis laulu autoritena Mihkel Mattisen, Ksenia Kuchukova ja Elina Nechayeva ise.

„Eraelus on mul plaanis kasutada endist nime kirjaviisi, kuid võib-olla hakkab uus nimi nii meeldima, et see rändab üle ka eraellu,” ei välista Elina, et praegune muutus võib võtta püsivama vormi.