Herald
Saund
13. detsember 2017, 11:09

PILK PEALE | Tõupuhas Eesti hevibänd Herald tuli välja muusikavideoga meistrist

Eesti vaat et ainus tõupuhast heavy-metalit mängiv punt Herald esitleb uut videot “Meister”. Tegu on kolmanda videoga albumilt “Masin”. Kui kaks eelnevat videot “Masin” ja “Heavy Metal Wakes The Beast (lõkkeõhtu live)” olid niinimetatud kodukootud, siis uue video tegemisele on kaasatud oma ala professionaalid. Herald esitleb videot suurel ekraanil 15. detsembril klubis Rockstars, kus annab lisaks ka täispika kontserdi. Samuti on fännidel võimalik tutvuda video osatäitjatega.

Uus video räägib Meistrist, kes oma viimsele teekonnale asudes annab teda järgivatele Jüngritele edasi nii oma teadmised kui ka suured sussid, mida täita. 
“Meistri” video planeerimine algas 2016. aastal, kuid võteteni jõuti alles 2017. aasta kevadel. Algselt peaosa mängima pidanud Arvo Kukumägi lahkumise tõttu lükkusid võtted edasi ning uuesti võeti videotegu ette sügisel. Seekord saadi peaosa täitmiseks nõusse teleekraanidelt Hambahaldjana tuntud ning filmis “November” kuulsust kogunud Heino Kalm. Jüngritena löövad kaasa erinevas vanuses mehed, kellest osa on juba Heraldi videote püsistatistid, lüües varasemalt kaasa videos “Amanita”.

Idee ning režii autoriks olid seekord Heraldi punt ise.

Operaator-monteerijaks oli Madis Reimund kes oli ka “Amanita” video ülesvõtja.

Osades:
Meister - Heino Kalm
Jüngrid (vanuse järjekorras): Olev Rähni, Guido Kaasik, Argo Seeder, Siim Keerend, Henri Jaska, Andrus Rähni

Herald: Meelis Endla, Jaan Liinat, Tauno Nava, Egert Vandel, Sven Varkel