Foto: ARNO SAAR
Inimesed
12. detsember 2017, 15:41

Siilatsite perekonnatüli ei vaibu: poeg ja isa nägelevad avalikult sotsiaalmeedias (48)

Kevadel lahvatanud peretüli, kus Keith Siilats süüdistas isa Viktor Siilatsit miljonite eurode varguses ning kaebas tema peale nii kohtusse kui ka prokuratuuri, ei näi vaibuvat. 

Nüüd otsib Keith Siilats  sotsiaalmeedia kaudu audiitorit, kes on teinud hindamise ettevõtetele Evore AS ja Info-Auto AS.

"Sõbrad, kiirelt oleks teie abi vaja. Isa müüs eile minu osaluse ettevõtetes endale maha (mis on siis ema kingitud) ja tuleb välja, et seal on mingi rahvusvahelise audiitori hinnang. See hind on mingi 3x liiga väike ja isa mulle firma nime ei ütle, kes hinnangu tegi, aga ega neid firmasid liiga palju pole," kirjutab Keith.

Teiste seas vastab postitusele ka  Viktor Siilats, kes kinnitab, et poja vähemusosalus on alles ja ettevõttesse laekus 15,1 miljonit eurot. "Ja tegelikult on see väga solvav, Keith, et Sa üritad järjekindlalt maha salata, et pool sellest Sinu osalusest on ju minu kingitud," lisas Viktor. 

"See on nagu nii, et meil on auto kahe peale, milel väärtus on 100 eurot. Sina müüd minu poole endale mitte 50 euro, vaid 15 euroga ja jätad selle oma pangaarvele ja siis ütled, mis probleem, sul on ju 15 eurot ja mul oli hindaja, kes ütles, et  auto väärtus on 30 eurot, mitte 100. Aga sulle ma selle hindaja nime ei ütle. Kas see hindaja oli BD või Price Waterhouse või kes? Selgelt on isa teinud iseendaga tehingu ja ta tegelikult peaks kriminaalkaristuse selle eest saama," pahandab Keith Siilats.