Ansambel ShanonFoto: Promo
Saund
12. detsember 2017, 11:19

Ansambli Shanon aasta: palju magamata öid ja hulk läbitud kilomeetreid

Tartus paneb 2017. aastale punkti suurejooneline uusaastapidu Eesti Rahva Muuseumis, kus ABBA tribuutbändi kõrval kütab peo kuumaks kodumaine hitimeister Shanon. " Väga edukas ja töörohke aasta on olnud - mitte ühtegi vaba nädalavahetust, palju magamata öid ja hulk läbitud kilomeetreid," rääkis Shanoni manager ja kitarrist Janek Harik.

Teinekord võib aga juhtuda, et neljarattaline veab just enne kontserti alt. "Hiljuti sõitsid poisid Tartusse mängule, aga enne Tartut läks sõiduriista radiaator õhtale. Kuna aga aeg on tihedalt ette planeeritud, tuli kiirelt midagi ette võtta. Loetud minutite jooksul organiseeriti uus transport, toodi kola ära ja lisaks saabus puksiir - 10 minutiga oli kõik korraldatud. Pärast võeti uus buss ja mindi kõik koos sellega tagasi," meenutas ta.

Uuel aastal seisab kodumaisel menubändil veel rohkem sõite ja esinemisi ees. "Suve lõpuni on kalender juba täis," nentis Harik. Kuigi aastavahetused on bänd enamasti püüdnud vabad hoida, tehakse tänavu erand ning uue aasta päris esimesel tunnil saavad peoloomad end Eesti Rahva Muuseumis toimuval suurejoonelisel uusaastagalal Shanoni saatel end hingetuks tantsida. Pidu ERMis läheb aga käima 31. detsembril juba kell 19, rahvast naerutab tippnäitleja Jan Uuspõld, lavale astub unustamatute ABBA hittidega Saksamaalt pärit tribüütband „Swede Sensation“, tantsijad ja teised, pidu jätkub kella viieni hommikul.