Tele

TV3 VIDEO | Kirjanik ja reisisell Epp Petrone annab vihje unustamatuks reisiks (7)

LISA KOMMENTAAR

imelik12. detsember 2017, 11:51
miks muretseda kari lapsi, kui neid kasvatada pole soovi. Lendab mööda maad ringi, head, et laste isadki hoolivad. Sama nagu see Airi Kumar või mis ta oli, kes lapsed jättis ja indiasse ennast otsima lendas. Mida lapsed peavad tundma, kahju neist.
reisisoovitused enda pildil hoidmiseks11. detsember 2017, 23:53
Epp, käi ära Lihavõttesaarel Rapanui festivali ajal. Või Yellostownis. Või Cuscos ja Macchu Picchus. Või Hawaii Big Islandil. Või Xianis, Luang Prabangis, Madurais, Angkor Thomis, Iguassu Rahvuspargis... Võin veel nimetada vähemalt sada kohta,mille külastamist ei saa mitte kuidagi võrrelda emakesel Volgal sõitmisega, sest olen ka ise seal olnud. Ka Aegnal telkimine oli väga vahva kui olin 15 aastane. Lihtsalt mõõtkava ei kannata esiletoomist. Veel vähem teistele soovitamist. Aga pole hullu, mõni on ka beebilõusta kontserdil õnnest vappumas.
Tõesti11. detsember 2017, 23:13
Midagi on temas korrast ära küll
on12. detsember 2017, 08:18
Eneseimetlus, tähelepanunälg, hoolimatus teiste suhtes, mitu lahutust, lapsed lailali saadetud, on selle inimese puhul ületanud igasugused piirid. Kiirelt oleks vaja tal võtta ette reis Jämejalga. Lehtnike puhul ka vastutustundetu promoda ise endaga hädas olejat
Mari11. detsember 2017, 22:03
See naine elab mingis omaloodud maailmas, tehelikkusest väga kaugel. Mida edasi, seda hullemaks asi läheb. Kahju lastest ja imetoredast mehest Justinist.
11. detsember 2017, 21:53
Minna mõne tohutult vaimse teadja tegelase valgusesammast masseerima ?
11. detsember 2017, 23:17
Ja siis eleffantide või kängurumaalt taguda õelaid kommentaare a la te kõik seal Eestis olete primaadid, ei tea elust muffigi, aga vot MINA seal oma primaatide maal olen tõeline valgusesammas.